Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Staande kapstokken en wandkapstokken

Staande kapstokken en wandkapstokken

Aanbiedingen en specificaties van duizenden kapstokken. Koop goedkoop een design kapstok, klassieke kapstok. wandkapstok of andere kapstok.

Op zoek naar een leuke kapstok? Dan kunnen we je het zoeken niet makkelijker maken. Wel moeilijker, door je op nog veel meer leuke kapstokken te wijzen. Je zou ze allemaal wel willen hebben!

Wandkapstok


Alle soorten kapstokken, hier koop je ze

Kapstokken, je hebt ze in alle soorten. En dan hebben we het niet alleen over het verschil in soorten als staande kapstokken, wandkapstokken en kinderkapstokken, maar ook over de vele verschillende stijlen. Je hebt functionele kapstokken, klassieke kapstokken, moderne design-kapstokken en wandhaken maar ook heel grappige en leuke kapstokken. Voor wat voor kapstok ga jij? Staande kapstok

Staande kapstok of wandkapstok

In het bovenstaande overzicht vind je wandkapstokken, staande kapstokken, wandhaken, garderobe-rekken, deurhangers, kinderkapstokken en nog veel meer kapstokken. Een staande kapstok een prachtig meubelstuk, maar niet iedereen zal daar in zijn hal plek voor hebben. Gelukkig zijn er ook heel mooie wandkapstokken.

RVS kapstokken

Kijk in bovenstaand overzicht bij het merk Gispen voor goede RVS kapstokken. Gispen kapstokken zijn gemaakt van chroom, metaal en gietijzer. Gipsen kapstokken zijn strakke kapstokken met een eenvoudig maar mooi design. Ook Zack, Reisenthel, Intersteel, Spinder en van Esch maken mooie stalen kapstokken.


Design kapstokken


In het overzicht staan ook veel mooie design-kapstokken. Helaas is het geen aparte rubriek, maar kijk bij de merken Van Esch, J-Me, Spinder Design, Design House Stockholm, BT (o.a. de boom kapstok) als je een leuke design kapstok zoekt.

Design kapstok


Grappige en originele kapstokken

Grappige kapstokken worden ondermeer gemaakt door Black & Blum, Suck UK, The Zoo (o.a. de handen kapstok), Maze Int.

Veel originele kapstokken worden gemaakt door Umbra. De houten kapstok met het kliksysteem hierboven is de Umbra Hookaboo.

Bij de bovenstaande aanbevolen winkels vind je al deze kapstokken tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer artikelen over meubels voor in de hal


Onderwerp:
Hier vind je aanbiedingen van duizenden kapstokken in alle soorten. Een staande kapstok of wandkapstok, maar ook kapstokhaken of een deurkapstok. De keuze uit kapstokken is enorm, maar uit de aanbiedingen kun je makkelijk de voor jou beste kapstok selecteren. Verder hebben we hier tips en informatie over staande kapstokken, wandkapstokken en andere kapstokken.
Menu :