Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Muurstickers voor de kinderkamer

Muurstickers voor de kinderkamer

Met muurstickers kun je een kinderkamer een totaal uiterlijk geven. Het zijn grote of minder grote stickers die vooral op een effen muur heel mooi uitkomen.Er zijn muurstickers voor de kinderkamer in vele stijlen en met vele onderwerpen. Bijvoorbeeld auto's, dieren, teksten, sport, muziek en bomen.


Grappig effect

Muurstickers met takken zijn erg populair omdat zo'n tak op de kinderkamer een grappig effect geeft. Bij de kinderen zelf zijn vooral de auto's, huisdieren, paarden en sporten erg gewild.

Kijk hier voor voorbeelden en prijzen bij de beste aanbieders van muurstickers van kinderen.Kleurige muursticker of in één kleur

Je hebt muurstickers voor de kinderkamer in diverse kleuren, als een poster bijna. Maar je hebt ook muurstickers die uit één kleur bestaan. Dit geeft een totaal ander effect dan een kleurrijke sticker. Muurstickers met een effen kleur hebben een veel strakker uiterlijk, ze geven de kinderkamer een meer moderne sfeer.


Grote muurstickers en kleine muurstickers

Het formaat van muurstickers verschilt sterk. Je hebt heel grote muurstickers die een groot deel van de wand van de kinderkamer kunnen bedekken, maar ook heel kleine muurstickers met bijvoorbeeld de vorm van een bloem of van vlinders. Deze muurstickers voor de kinderkamer koop je vaak als set van meerdere stickers.


Kijk bij de bovenaan genoemde beste aanbieders van muurstickers voor de kinderkamer voor alle mogelijkheden en prijzen.

Zie ook: Leukste tips kinderkamer
Menu :