Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Deurmatten met foto

Deurmatten met foto

Een deurmat hoeft niet altijd een saaie polypropeen of kokosmat te zijn er zijn heel leuke deurmatten te koop. Neem bijvoorbeeld deurmatten met een fotoprint.


Deze deurmatten hebben een foto over de volledige lengte en breedte, en dan zien zo'n deurmat er ineens heel anders uit.

De deurmat is zo'n beetje het eerste dat iemand ziet als hij of zij bij jou thuiskomt. Een deurmat is dus echt een visitekaartje. Het is dus zonde om een oude kokosmat neer te leggen.


Deurmat met foto

Een leuke deurmat is een deurmat met fotoprint. Deze deurmatten met fotoprint bevatten een sfeervolle foto. Dat kan een zwartwitfoto of een kleurenfoto zijn. Om de prijs hoef je het niet te laten want deze matten koop je al voor iets meer dan een tientje. Een leuke prijs waardoor je af en toe van deurmat kunt wisselen. Plaats bijvoorbeeld in de herfst een sfeervolle deurmat met daarop een afbeelding van herfstbladeren.


Voor dierenliefhebbers zijn er ook leuke fotomatten. Bijvoorbeeld met paarden, honden en katten daarop. Een leuke en sfeervolle decoratie voor je huis. Kijk in het eerder genoemde overzicht voor voorbeelden van deze leuke deurmatten met fotoprint.

Zie ook: Meer tips voor meubels en decoratie de hal
Menu :