Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Beste rookmelder kopen. Goede rookmelders voor weinig geld

Beste rookmelder kopen. Goede rookmelders voor weinig geldEen goede rookmelder is niet duur en kan het leven van jezelf en je gezinsleden redden. Hier kijken we naar de beste rookmelders en de beste (en goedkoopste) winkels om deze brandmelders te kopen.

Online goedkoop een rookmelder kopen

We beginnen met deze beste winkels voor een rookmelder. Een rookmelder koop je goedkoop online bij onderstaande winkels.

Bol brandbeveiliging
Brandmelders, koolmonoxidemelders, gasmelders, hittemelders, maar ook brandblussers, blusdekens en andere brandbeveiliging. Met meer dan 250 verschillende rookmelders biedt Bol de meeste keuze, en dan hebben we het nog niet eens over die andere melders.

Coolblue rookmelders
een selectie van goede rookmelders vind je in deze speciale afdeling van Coolblue. Alle rookmelders worden zonder verzendkosten thuisbezorgd binnen 24 uur.

Praxis webshop brandbeveiliging
Ook de bouwmarkt Praxis heeft een speciale webshop met alles voor het beveiligen van je huis. Brandbeveiliging, en daarmee rookmelders, maken daar een belangrijk deel van uit. Veel keuze uit goede rookmelders, binnen een dag geleverd zonder bezorgkosten (vanaf 30 euro).

Rookmelder top 10Naast goede rookmelders voor weinig geld, vind je bij deze winkels ook veel informatie over rookmelders, koolmonoxidemelders en andere brandbeveiliging. Met onder andere reviews, test, ervaringen van gebruikers, en natuurlijk alle specificaties en actuele winkelprijzen.

Een eenvoudige rookmelder

Voor zo'n 12 euro heb je al een eenvoudige maar betrouwbare rookmelder. Voor dat geld heb je een alarmsysteem dat aan het plafond wordt bevestigd. Via een optische technologie merkt de rookmelder rook op en geeft een luid alarmsignaal met een kracht van 85 decibel.

Een LED-lampje geeft aan of de rookmelder actief is, en via een knop kun je deze altijd testen. Bovendien geeft de rookmelder zelf een signaal als de batterij bijna leeg is.

Handig is dat je deze optische rookmelder handmatig kunt pauzeren als dat nodig is. Bijvoorbeeld als je in de ruimte iets gaat doen dat rook afgeeft.

Optische rookmelder en koolmonoxide-melder

Uitgebreider is de combinatie van een rookmelder en een koolmonoxide-melder. Deze slaat ook alarm als er koolmonoxide in de lucht wordt geconstateerd. Zo'n rookmelder kan het best tussen de kachel en de slaapkamers worden geplaatst. Ook deze kan aan het plafond worden bevestigd.

Beste rookmelder uit de test

Kijk bij de beste rookmelders uit de test welke rookmelders er als beste rookmelder zijn getest in diverse vergelijkende testen. Ook kun je hier testen van koolmonoxide melders vinden.


Onderwerpen:
Beste rookmelder test, brandalarm melder, goede rookmelders, koolmonoxide melder, goede goedkope rookmelder. 
Menu :