Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Halmeubels / halkasten, garderobekasten voor in de hal

Halmeubels / halkasten, garderobekasten voor in de hal

Altijd een rommel in de hal, door rondslingerende jassen, tassen, schoenen en accessoires? Denk dan eens aan een specifiek halmeubel. Dat zijn een soort garderobekasten voor in de hal.


Een halmeubel beschikt precies over de bergruimte die je nodig hebt om je gang of hal op orde te houden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een speciale schoenenkast. Deze halkasten heb je in vele soorten.

Wat is een halmeubel?

Op de foto hierboven zie je zo'n speciaal halmeubel. Het getoonde halmeubel bewijst meteen dat zo'n kast niet alleen heel praktisch is, maar dat hij er ook mooi kan uitzien in je hal. Het getoonde exemplaar beschikt ook over een grote spiegel zodat je weet in wat voor staat je de deur uitgaat.

Verder is het getoonde halmeubel voorzien van een ruime schoenenkast die ruimte biedt aan 12 tot 16 paar schoenen. Naast deze schoenenkast bevindt zich een ruime opbergkast met 3 legplanken. Achter deze deur kun je onzichtbaar tal van spullen en accessoires opbergen, van winterwanten en mutsen tot tassen en misschien nog wel meer schoenen.

Spullen die gezien mogen worden kun je kwijt in vier open vakken naast de hoge kast. Hierin kun je ook decoratie in het halmeubel neerzetten. Boven de schoenkast bevinden zich twee bijpassende garderobepanelen met elk twee haken. Deze kunnen als kapstok dienstdoen.

Aanbiedingen van deze en andere goede halkasten kun je hier vinden.

Halmeubels in alle soorten en maten

Maar natuurlijk is dit maar een voorbeeld. Er zijn meer halmeubel, met andere indelingen en in andere vormen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een halkast die alleen dienst doet als schoenenkast, of juist voor een halkast waarin veel ruimte is om jassen in op te bergen. Dat zijn echte garderobekasten voor in de hal.


Maar voor welke halkast je ook kiest, een goed halmeubel houdt je gang of hal mooi netjes en opgeruimd. Kijk in het overzicht met aanbieden voor mooie halmeubels tegen een scherpe prijs.

Productselectie: Bol.com

Zie ook: tips meubels voor in de gang en hal
Menu :