Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Grohne Blue Home: Water met bubbels uit de kraan

Grohne Blue Home: Water met bubbels uit de kraan

Hoe wil je je kraanwater hebben? Extra koud? Met bubbels? Bij de Grohe Blue Home kraan is dat mogelijk. De waterkraan als watertap.



Bij de Grohe Blue Home kraan kun je je water op drie manieren tappen. Zonder bubbels maar wel gekoeld, licht bruisend water met een beetje bubbels en bruisend water met veel bubbels.

Dit alles werkt via een koeler, een tegenhanger van de boiler voor warm water. Deze koeler koelt niet alleen het water, maar filtert het ook en voegt er bubbels aan toe. En dat laatste is natuurlijk heel bijzonder. De koeler is heel compact en makkelijk te plaatsen.

Tip: Kijk bij de Grohe Blue Home aanbiedingen voor deze bijzondere kranen tegen een lage prijs.



De watertemperatuur kun je zelf instellen tussen de 5 en 10 graden. Vooral dat eerste is bijzonder koel. Ideaal voor een karaf fris bubbeltjeswater te tappen.



De Grohe Blue Home kraan zelf ziet er mooi uit. De waterkraan heeft een modern strak design met een hendel voor de temperatuurregeling. Via de kleur van een subtiele led-verlichting kun je zien wat voor water je tapt. Met of zonder bubbels.



Meer weten? Kijk voor de mogelijkheden, actuele prijzen en meer informatie bij de bovenstaande aanbiedingen van de Grohe Blue Home kraan.

Foto's: Grohe

Zie ook: Meer tips keuken


Samenvatting:
De Grohe Blue Home kraan is een bijzondere waterkraan. Deze kraan kan namelijk naast gewoon water ook water met een beetje bubbels of water met veel bubbels geven. Ook koelt de Grohe Blue Home kraan het water zodat je altijd heerlijk koud drinkwater hebt. Met de Grohe Blue Home kraan tap je kraanwater, maar deze bijzondere waterkraan voegt daar (eventueel) bubbels aan toe zodat het leidingwater bubbelwater wordt. Kijk hier boven voor aanbiedingen van de Grohe Blue Home waterkraan voor water met bubbels uit de kraan.
Menu :