Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kunstplanten, niet van echt te onderscheiden

Kunstplanten, niet van echt te onderscheiden

Natuurlijk heeft iedereen liever echte planten in zijn huis dan kunstplanten maar echte planten zijn niet overal haalbaar. Vooral het gebrek aan zonlicht is op veel plaatsen dodelijk voor planten.Kunstplanten zijn dan een geweldige oplossing. Vooral als het echt goede kunstplanten zijn, niet van echt te onderscheiden.

Kunstplanten zijn tegenwoordig van hoge kwaliteit

En de keuze aan dit soort levensechte kunstplanten is tegenwoordig heel groot. Met overduidelijke plastic nepplanten hoef je geen genoegen meer te nemen. Kunstplanten zien er tegenwoordig uit of ze zo uit de kwekerij komen.


In dit overzicht met vrijwel alle kunstplanten die er in Nederland te koop zijn kun je alle prijzen, specificaties en foto's vinden. En je kunt op tal van manieren de door jou gewenste kunstplant vinden en kopen. 

Er zijn kunstplanten voor buiten en binnen die je onder andere kunt selecteren op prijs, kleur en materiaal, maar bijvoorbeeld ook op stijl en merk.


Alle soorten planten zijn als kunstplant te koop

Of je nu een bonsai boompje zoekt, een Ficus, een bamboe plant, een bananenboom, een laurierstruik, een mangoboompje, een Ceder, een palm. een wilgenboompje, een orchidee, een rozenstruik, een varen of een andere populaire plant, het is allemaal als kunstplant te koop.

Levensecht en tegen prijzen die niet zelden lager liggen dan die van hun natuurlijke variant. En vaak worden ze ook nog eens geleverd in een mooie bijpassende pot.


Deze kunstplanten kun je gerust plaatsen op een plek waar geen zonlijcht komt, waar het koud is of waar op een andere manier het klimaat niet optimaal is voor echte planten.

Kunstplanten voor buiten en binnen

Bij een kunstplant denk je misschien aan een kamerplant, maar in het bovenstaande overzicht met aanbiedingen staan ook honderden kunstplanten voor buiten. Dit kunnen schaalmodellen van in Nederland voorkomende buitenplanten zijn, maar bijvoorbeeld ook palmen, kunsthagen, kunstgrassen en kunst-klimplanten.


Het voordeel van deze kunstplanten voor buiten is dat deze altijd winterhard zijn, altijd groenblijvend en altijd in model blijven. En water hebben ze ook niet nodig.

Kijk in het eerdergenoemde overzicht van kunstplanten voor alle mogelijkheden en de prijzen.
Menu :