Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Gebruik van meubelhoezen

Gebruik van meubelhoezen

Met een meubelhoes kun je een oude versleten bank weer helemaal mooi maken. En dat op een heel eenvoudige en goedkope manier. Je spant gewoon een nieuwe bekleding om de bank heen.


Met deze bi-elastische meubelhoes ziet een bank, fauteuil of zelfs een hoekcombinatie er weer als nieuw uit. En zo'n hoes om de bank of stoel ziet er verbazend strak en natuurlijk uit. Kijk hier maar in de demonstratie.

Hoe werkt een meubelhoes?

In de video hieronder kun je zien hoe zo'n bi-elastische meubelhoes om de stoel of bank wordt aangebracht. En hier kun je de beste en goedkoopste aanbieders van deze meubelhoezen vinden.

Je koopt daar ook goedkoop andere soorten meubelhoezen, bijvoorbeeld voor de eetkamerstoelen.
Een meubelhoes is makkelijk aan te brengen

Zoals je in de video kunt zien is het heel eenvoudig om de hoes om de bank of stoel aan te brengen. Het is gewoon een kwestie van de hoes op de bank leggen en instoppen. Toch ziet het geheel er strak uit. Alsof de bekleding bij het zitmeubel hoort.

In de demonstratie zie je de juiste volgorde van het aanbrengen van de meubelhoes op een bank. Eerst de rugleuning, dan de zijleuning en tenslotte duw je met behulp van stukjes schuimstof de hoes bij de kussens vast zodat deze goed in model blijft. Een eenvoudig klusje, en je hebt ogenschijnlijk een nieuwe bank voor heel weinig geld.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor alle informatie over deze voordelige bi-elastische meubelhoezen en bekijk de video hoe makkelijk een elastische bankhoes in het gebruik is.

Zie ook: Meer tips inrichting huis


Onderwerp:
Met een meubelhoes (bankhoes of stoelhoes) maak je een oude stoel of bank weer als nieuw. Ook kun je met een meubelhoes regelmatig van design wisselen. In de video hierboven zie je een bi elastische bankhoes gedemonstreerd. Met een bi elastische boekhoes tover je je oude bank in een paar minuten om tot een nieuwe bank. En zo zijn er ook bi elastische stoelhoezen. Kijk bij de bovengenoemd aanbiedingen van meubelhoezen om goedkoop bankhoezen, stoelhoezen en andere meubelhoezen online te kopen.
Menu :