Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Woontrends: Gekleurd glas

Woontrends: Gekleurd glas


In de jaren 60 en 70 was het al erg populair: Gekleurd glas in je inrichting. En nu is deze woontrend weer terug. We zien steeds meer woonaccessoires van gekleurd glas. Deze accessoires brengen op een subtiele en heel sfeervolle manier kleur in je interieur.


Gekleurd glas is ook als materiaal voor veel woonaccessoires te gebruiken. Denk aan een glazen schaal op tafel, aan een glazen vaas op het dressoir, maar ook aan een moderne glazen tafellamp. Op de inspiratiepagina populaire materialen voor het interieur vind je veel voorbeelden van woonartikelen van gekleurd glas. Ook van andere trendy materialen voor woninginrichting zoals messing en fluweel zijn hier mooie voorbeelden te vinden.

Makkelijk te plaatsen, makkelijk te veranderen

Gekleurde vazen, schalen, flessen en andere eenvoudig te plaatsen woonaccessoires zijn een makkelijke manier om de gewenste kleuren in je interieur te brengen. Je kunt ze makkelijk wisselen, en zo keer op keer een andere kleur in je interieur brengen. Als deze accessoires van gekleurd glas zijn gemaakt voegen ze daar een sfeervol retro tintje aan toe.  Warm en vintage.

Veel van deze gekleurde glazen woonaccessoires zijn gemaakt van gerecycled glas. De vazen, flessen en andere glazen accessoires zijn te koop in vele kleuren, vormen en maten. Je kunt eindeloos combineren, en bijvoorbeeld kiezen voor één kleur of een mix van kleuren.

Vazen kun je leeg laten of vullen met decoratieve takken. De woontrend van gekleurd glas is een eenvoudige manier om heel creatief met de inrichting van je woning om te gaan. Kijk bij bovenstaand inspiratie-artikel voor voorbeelden van deze en andere leuke woontrends.

Foto: FonQ
Menu :