Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Pimp je deur. Leuke effecten met deurfoto's

Pimp je deur. Leuke effecten met deurfoto's

Een heel leuke manier om je deur een compleet ander uiterlijk is de deursticker. Met een deursticker kun je prachtige effecten bereiken.


Een deursticker is namelijk niet zomaar een variant op de muursticker. Kijk hier maar naar de voorbeelden.

Deze deurstickers bestel je via de website Pimp Je Deur. Als basis voor de deursticker kun je iedere foto gebruiken, mist deze natuurlijk dezelfde verhoudingen als de deur heeft. Dat kan een eigen foto zijn, als de resolutie maar goed genoeg is, maar ook één van de vele foto's van de website van Pimp Je Deur.

De deur op deze foto zit dicht


Heel leuk zijn de foto's die speciaal voor deurstickers bedoeld zijn. Op deze pagina staan een paar voorbeelden, maar veel meer van deze deursticker-foto's vind je op de website van Pimp Je Deur. Soms bereik je knotsgekke effecten met deze foto's. Neem bijvoorbeeld een foto van een geopende deur, een deurfoto van een ruimte achter een deur, of van bijvoorbeeld een lifdeur.


Nogmaals, dit is maar een kleine greep uit alle effecten die je met deurstickers kunt bereiken. Kijk op de website Pimp Je Deur voor veel meer voorbeelden, mogelijkheden en de prijzen van deurstickers.

Pas op het afstapje

Ruimte maken met een deurposter?

Menu :