Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Foto in kristal

Foto in kristal

Een foto in kristal is mooie decoratie en een mooi cadeau om iemand te geven. Hier informatie en de prijzen van de beste aanbieders van foto's in kristal. 

Foto kristal glas



Een foto kun je printen en in een lijstje neerzetten of ophangen. Je kunt een foto op canvas laten afdrukken voor een extra mooi effect. Maar je kunt ook een foto in kristal laten laseren.

Een foto in kristal staat heel mooi op je dressoir, op de schoorsteenmantel of in de vensterbank. De kristallen kunnen verschillende vormen hebben. Een foto in kristal is een mooi cadeau of relatiegeschenk. Door de neutrale uitstraling van kristal past zo'n foto in ieder interieur. Of je nu modern of klassiek bent ingericht.

Een foto in kristal roept vaak verbazing op omdat de foto zich echt in het kristal zelf bevindt. Er is dus geen sprake van papier, de foto is echt in het kristal gelaserd. Op de foto hierboven zie je dat niet goed, maar als je deze foto werkelijk voor je ziet valt dit bijzondere effect pas echt op. De foto bevindt zich echt binnen in het glas.

Je kunt iedere foto aanleveren waarna deze professioneel met een speciale lasertechniek in het kristal wordt gebrand. Er kunnen eventueel ook teksten bij de foto worden aangebracht.

Kijk hier voor meer informatie, alle prijzen en alle mogelijkheden

Foto: Foto-in-glas.nl

Onderwerp:
Bij een foto in kristal / foto in glas kun je een eigen foto in glas laten laseren. De foto bevindt zich dan echt in het glas. 
Menu :