Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Minder stookkosten met een radiator ventilator

Minder stookkosten met een radiator ventilator

Met een radiator ventilator kun je veel stookkosten besparen. Met een eenvoudige radiatorventilator bespaar je tot wel 20% op gas. Bovendien is je huis sneller warm.

SpeedComfort radiator ventilator



Bespaar  op je stookkosten met een radiator ventilator. Een radiator ventilator is een handig hulpmiddel om je energie kosten flink te verlagen. De besparing kan wel meer dan 20 procent bedragen.

En de stookkosten verlagen doet de radiator ventilator op een heel eenvoudige maar doeltreffende manier.

De radiator ventilator is een platte ventilator (of eigenlijk een balk met meerdere ventilators) die je onder, achter of bovenop de radiator plaatst. Vervolgens blaast de radiator ventilator de warme lucht van de radiator de kamer in. Zodoende wordt de warme lucht veel sneller verspreid, is de lucht in de kamer eerder op temperatuur, en kan de CV installatie eerder stoppen met verwarmen.

Dit alles levert een besparing op die wel meer dan 20 procent van je stookkosten kan bedragen.

Kijk hier onder voor de beste radiator ventilator van dit moment, alle prijzen en alle mogelijkheden.

Hierboven vind je alle informatie en mogelijkheden van de SpeedComfort, de beste radiator ventilator uit de laatste test. Deze beste radiatorventilator past op nagenoeg elke radiator. Meestal onzichtbaar aan de onderkant in de radiator verzonken, maar anders op een andere manier bevestigd. 

Na installatie doet de radiator ventilator zelfstandig zijn werk. Via een eigen thermostaat meet de radiatorventilator of de radiator warm genoeg is, en alleen dan draait de radiator ventilator. 

De SpeedComfort radiator ventilator heeft wel stroom nodig, maar het stroomverbruik bedraagt nog geen euro per radiatorventilator per jaar. En daar staat een enorme besparing op de stookkosten tegenover.


Zie ook:
Onderwerp:
Met een goede radiator ventilator bespaar je wel 20 procent op je stookkosten. Ideaal gezien de hoge gasprijs en andere hoge energiekosten. Kijk bij de beste radiator ventilator test voor informatie en aanbiedingen van de beste radiatorventilator uit de test, de SpeedComfort radiator ventilator.

Foto: SpeedComfort radiator ventilator
Menu :