Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Bijzondere wekkers

Bijzondere wekkers

Op zoek naar een leuke originele wekker? Kijk dan eens naar het aanbod van wekkers op internet. Online kun je de meest uiteenlopende soorten wekkers vinden.


Je vindt er de wekkers zoals je deze ook in de normale winkels staan, maar ook heel speciale modellen.

Kijk maar bij de beste winkels om klokken (en wekkers) te kopen. Hier wat leuke bijzondere wekkers.

De moskee wekker

Neem bijvoorbeeld de Retro Alarm klok. Een artistieke en stijlvolle wekker die alleen uit tandwielen lijkt te bestaan, of neem de Moskee wekker die je ieder morgen hardhandig wakker maakt met het bekende moskee-geluid. Deze bijzondere wekker is een leuk verjaardagscadeau voor een PVV-aanhanger :-)

Natuurlijk wakker worden


En dan heb je natuurlijk de wekkers zoals de Philips Wakeuplight en de vergelijkbare, maar goedkopere Medisana daglichtwekker. Deze wekkers wekken je langzaam met natuurgeluiden en/of licht op een heel natuurlijke manier. Dit is bijzonder plezierig wakker worden.Meteen je ochtendgymnastiek


Weer meer bijzonder is de Dumb Bell alarmklok die is vormgegeven als een halter.. Het geluid van deze bijzondere wekker kun je alleen uitschakelen door de halter 30 keer op en neer bewegen. Zo ben je niet alleen goed wakker, maar heb je meteen je ochtendgymnasiek gedaan.
En zo zijn er nog meer bijzondere wekkers te vinden. Kijk maar bij de bovengenoemde klokkenwinkels welke wekkers er online allemaal te koop zijn. Alle genoemde wekkers vind je daar ook.


Zie ook: Meer tips slaapkamer
Menu :