Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Sfeer maken met LEDstrips

Sfeer maken met LEDstrips


LEDstrips zijn aan een opmars bezig. Niet verwonderlijk, want met de strips met LED lampjes kun je voorwerpen en (delen van) ruimtes heel mooi uitlichten. Daarnaast zijn LEDstrips zoals alle LED verlichting energiezuinig, veilig, makkelijk te installeren en ze geven geen warmte af.

LEDstrips in alle kleuren

LEDstrips zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Je hebt zelfs RGB LEDstrips die zeven kleuren kunnen weergeven. Via een schakelaar kun je zelf bepalen welke kleur je wilt gebruiken, maar je kunt ook de kleuren laten rouleren. Dat kan door automatisch de kleur na een bepaalde tijd te laten laten verspringen, maar je kunt ook de kleur laten faden. De kleur gaat dan na verloop van tijd langzaam over van de ene naar de andere kleur. Dat geeft een heel mooi effect.


Eenvoudig te installeren LED verlichting

LEDstrips zijn heel makkelijk te installeren. Aan één kant wordt een stroomadapter geplaatst en verlengen doe je door simpelweg de LEDstrips op elkaar aan te sluiten. De LEDstrips zelf kun je met schroeven bevestigen, maar ook heel eenvoudig met dubbelzijdig plakband.


Alles wat je wilt uitlichten met LEDstrips

LEDstrips kun je gebruiken om vanalles uit te lichten. De grenzen van je fantasie zijn de grenzen van je mogelijkheden. LEDstrips worden vaak gebruikt om kasten en planken uit te lichten, langs trapleuningen, in vitrines of langs plinten.

Koop hier voordelig LEDstrips
Menu :