Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Inbouw afvalbakken / prullenbakken voor in de keuken

Inbouw afvalbakken / prullenbakken voor in de keuken

Wie kijkt er nou graag tegen een afvalbak aan? Als je in je keuken nog wat ruimte in een onderkastje over hebt kun je daarom gebruik maken van een inbouw prullenbak. Deze nemen weinig ruimte in, en met het deurtje dicht zijn ze compleet onzichtbaar.


Je hebt inbouw afvalbakken in verschillende formaten en ook in verschillende vormen. Hier kijken we naar de beste inbouw afvalbakken.

Inbouw afvalbakken worden ingebouwd in een keukenkastje. Meestal zijn ze bevestigd aan het kastdeurtje. Kijk voor meer informatie en prijzen in het overzicht met alle inbouw afvalbakken.


Brabantia  inbouw afvalbakken

Met name Brabantia maakt handige inbouw prullenbakken. Je hebt ze in formaten als 10 of 15 liter, maar je hebt ook grotere afvalverzamelaars met meerdere bakken. Bij deze meervoudige afvalbakken kun je al het afval heel makkelijk scheiden in één inbouw afvalbak. Je hebt ze met twee of drie afvalbakken. Vanzelfsprekend neemt een inbouw afvalbak meer ruimte in een keukenkastje in naarmate hij groter wordt.


Stel je prijs op een mooie opgeruimde keuken met een mooi design, dan is een inbouw afvalbak zeker aan te raden. Deze zorgt voor een mooie strakke keuken en zo'n inbouw prullenbak neemt minder ruimte van het keukenkastje in beslag dan je zou denken.

Kijk voor meer keukenprullenbakken in het bovenaan genoemde overzicht met alle inbouw afvalbakken, of kijk op Beste Afvalbak Kopen. Daar vind je de aanbieders die dit soort afvalbakken tegen de laagste prijs aanbieden, met heel veel keuze uit goede inbouw afvalbakken voor in de keuken.

Zie ook: Meer tips keukeninrichting
Menu :