Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Verlichte meubels en verlichte objecten voor binnen en buiten

Verlichte meubels en verlichte objecten voor binnen en buiten


Zowel binnen als buiten kun je prachtige effecten bereiken met verlichte objecten. Verlichte plantenbakken, vazen en bloempotten ken je waarschijnlijk wel. Maar zo zijn er ook verlichte stoelen, tafels, barren, bollen, kubussen en veel meer. Kijk hier voor meer informatie over verlichte meubels en objecten.


Door het toepassen van LED-lampjes kun je prachtige lichteffecten bereiken die nauwelijks stroom verbruiken. Vooral in meubels en decoratie wordt deze LED-verlichting gebruikt. Door het toepassen van kleur wordt er nog een mooier effect bereikt.

>>> Kijk hier voor al deze toepassingenNiet al deze toepassingen maken overigens gebruik van LED-lampen. Ook spaarlampen en dimbare halogeen-verlichting wordt gebruikt. Bij de buitenverlichting is deze verlichting vaak oplaadbaar via zonlicht en anders wordt er vaak een afstandsbediening meegeleverd zodat je zelf controle hebt over het energieverbruik.

Kijk bij de link hierboven voor alle mogelijkheden. Hieronder zie je nog wat voorbeelden van verlichte meubels en verlichte objecten voor binnen en buiten.Deze verlichte meubels. potten en objecten (en nog heel veel meer) zijn allemaal te koop via de link aan het begin van dit artikel.


Menu :