Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Brandweerbed: De leukste brandweerauto bedden

Brandweerbed: De leukste brandweerauto bedden


Supercool op de jongenskamer: Een brandweerbed. Spannend dromen in een brandweerauto. Hier de leukste brandweerbedden.


Een brandweerautobed past perfect in een stoere jongenskamer. Misschien wel in een kinderkamer met als thema brandweer. Alleen voor stoere slapers.

Er zijn leuke brandweerbedden te koop. In het overzicht met brandweerauto bedden vind je ze allemaal. Hieronder halen we er een paar leuke bedden uit.

Houten brandweerauto ledikant

Een mooi houten brandweerauto ledikant voor de jongenskamer of andere kinderkamer. Mooi en veilig (afgeronde hoeken) afgewerkt. Groot genoeg voor een standaard matras van 2 meter bij 90 centimeter.Het is een compleet brandweerbed met zwaailicht en een stuur. Het bed rust op zes wielen die als poten dienst doen. Kijk voor alle informatie en de prijs in het bovenstaande overzicht.

Vipack brandweerbed

Een heel andere opzet heeft het zeer populaire brandweerbed  van Vipack. Dit is een standaard houten ledikant, een hoogslaper, waarbij het onderste deel via gordijnen het uiterlijk van een brandweerwagen krijgt.Dit brandweerautobed is te koop in diverse varianten. Bijvoorbeeld in de kleuren wit (hier boven afgebeeld), naturel hout (helemaal bovenaan afgebeeld) en donker grenen. Ook is dit brandweerbed zonder en met glijbaan te koop.

Wald Disney brandweerbed

Ook heel mooi om te zien, en gemaakt onder een officiële Disney licentie is dit Wald Disney brandweerauto bed. Dit kinderbed beschikt over LED verlichting in de koplampen die met een afstandsbieding kan worden ingeschakeld en uitgeschakeld.


Het Wald Disney brandweerbed komt niet alleen inclusief lattenbodem, maar ook inclusief een passend matras met de ligmaat 90 bij 190 centimeter.

Kijk in het bovenaan genoemde overzicht voor de prijzen en specificaties van alle leuke brandweerbedden.

Zie ook: Meer tips inrichten kinderkamer
Menu :