Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Mobiele speakers geschikt voor de badkamer

Mobiele speakers geschikt voor de badkamer


Vroeger moest je een behoorlijke uitgave doen als je speakers in je badkamer wilde. Maar tegenwoordig kun je gewoon gebruik maken van één van de vele waterbestendige mobiele Bluetooth speakers die er beschikbaar zijn. Een voordelige optie om de muziek van je telefoon of tablet in hoge kwaliteit in de badkamer af te spelen.


En het leuke is dat je die portable Bluetooth speakers ook nog voor tal van andere dingen kunt gebruiken. Je pakt ze op en luistert verder in de woonkamer, slaapkamer, in de tuin, of op het strand of in het bos.

Wat je nodig hebt is een Bluetooth speaker van goede kwaliteit, met een heel goed geluid,  met een goede accu (want je wilt niet iedere keer moeten opladen), en natuurlijk moet de speaker voor gebruik in de badkamer goed waterproof zijn. Niet spatwaterdicht, maar echt waterdicht. De speakers genoemd in de vijf beste Bluetooth speakers voor de badkamer vind je vijf mobiele speakers die gegarandeerd tot onder een meter onder water gehouden kunnen worden. Je kunt deze speakers dus met een gerust hart mee onder de douche of in bad nemen. En gewoon met water afspoelen als ze vies zijn.

Deze Bluetooth speakers zijn zeer veelzijdige draadloze speakers die je overal mee naar toe kunt meenemen, maar dus ook veilig in de badkamer kunt gebruiken om daar muziek in topkwaliteit te luisteren.

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :