Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Everloc voor in de badkamer

Everloc voor in de badkamer

Het Everloc systeem is ideaal voor in de badkamer. Dit merk heeft dan ook vele badkameraccessoires in het assortiment.Everloc handdoekenrekjes, douchestangen, toiletrolhouders, zeephouders en andere voorwerpen hang je op zonder te boren en zonder op een andere manier je kostbare badkamertegels te beschadigen.

Een sterk waterbestendig zuignapsysteem

De Everloc badkameraccessoires zijn voorzien van een gepatenteerde zuignap die zo sterk is dat je er relatief zware objecten aan kunt hangen zonder dan ze van de muur komen zetten.

De zuignap heeft geen hinder van vocht en kan uitstekend tegen zowel hoge (+80) als lage (-20) temperaturen. Gebruik in de badkamer is dus geen enkel probleem.


Bovendien hang je de Everloc badkameraccessoires zonder moeite op. Het is een kwestie van de zuignap tegen de tegels drukken (of een andere gladde ondergrond zoals een houten kastje) en draaien aan de zuignap. Deze trekt dan vacuüm en zit muurvast. Maar door terug te draaien krijg je hem wel weer makkelijk los.

Bekijk de Everloc badkameraccessoires

Everloc heeft een hele serie badkameraccessoires. Bekijk deze hier.Alles voor de badkamer van Everloc

Everloc biedt onder andere een tandenborstelhouder, een zeephouder, een douchestang, een tissueboxhouder, een toiletborstelhouder, een toiletpapierhouder, een toiletrolvoorraadhouder, een badrekje, een bekerhouder, een uittrekbare wandspiegel, een wattenschijfjes dispenser, een föhnhouder en diverse handdoekenrekjes.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :