Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Ronde salontafels en salontafeltjes: Tips en aanbiedingen

Ronde salontafels en salontafeltjes: Tips en aanbiedingen


Er was een tijd dat salontafels eigenlijk altijd rechthoekig en vrij groot waren. Veel te groot, want de taak van een salontafel is meestal niet veel meer dan het dragen van wat kopjes of glazen. We zijn de laatste tijd dan ook een verschuiving naar kleine salontafels. Vooral de kleine ronde tafeltjes zijn erg populair.


Deze kleine ronde tafeltjes nemen niet meer ruimte in dan nodig en zien er bovendien vaak leuk en speels uit. Als je eenmaal aan die ronde tafeltjes gewend bent is zo'n "ouderwetse" langwerpige salontafel maar een veel te grote sta in de weg.

Aanbiedingen ronde salontafeltjes

Kijk bij de aanbiedingen van alle ronde salontafels om te zien wat er op dit gebied allemaal aan leuke ronde tafeltjes te koop is. Je ziet daar een grote diversiteit aan kleine ronde tafels.

Home 67

Setjes ronde salontafels

Opvallend van deze kleine ronde salontafels worden als set verkocht. Als tafeltjes van verschillende maten die je deels onder elkaar kunt schuiven. Meestal twee of drie tafeltjes. Handig want deze tafeltjes kun je onder elkaar schuiven als je geen extra tafels nodig hebt (neem weinig ruimte in en ziet er speels uit), en als je extra tafeltjes nodig hebt, bijvoorbeeld bij veel visite, dan kun je de set uit elkaar schuiven en de tafeltjes gebruiken waar ze nodig zijn.Kick Collection


Ronde salontafeltjes van hout, metaal en andere materialen

Deze kleine ronde salontafels zijn soms gemaakt van metaal, maar meestal van hout met een houten of metalen onderstel. Op deze pagina hebben we een aantal voorbeelden van dit soort tafeltjes geplaatst. Maar dit is maar een klein deel van het aanbod. Bij de bovenstaande aanbiedingen van alle ronde salontafels vind je er circa 500!

VidaXL

Kleuren ronde salontafels

De kleuren van deze tafeltjes zijn niet zo heel gevarieerd. Vooral bruin (immers hout) en anders zwart en grijs. Meer uitbundige kleuren komen ook voor, maar zijn een stuk zeldzamer. Het staat je natuurlijk altijd vrij zelf de tafeltjes een kleurtje te geven.

RelaxDays


Kijk voor alle mogelijkheden, prijzen, maten en specificaties bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van alle ronde salontafels.

Zie ook: Meer tips meubels woonkamer

Onderwerpen
Ronde salontafeltjes, kleine ronde salontafel, salontafeltje rond, ronde salontafeltjes, ronde tafeltjes.

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :