Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ruim 1.600 dinerborden (met keuzehulp)

Ruim 1.600 dinerborden (met keuzehulp)


Het is opmerkelijk hoeveel verschillende dinerborden er te koop zijn. Hier kijken we naar de mogelijkheden van borden voor het diner. En die zijn heel groot!

Toen we de eerste versie van dit artikel schreven waren er ruim 1.000 dinerborden verzameld. Dat vonden we heel erg veel borden.

Maar inmiddels vind je in het overzicht met alle dinerborden al meer dan 1.600 verschillende dinerborden!  Allemaal verschillende borden voor het avondeten. En dan tellen we pastaborden, ontbijtborden, onderborden e.d. nog niet eens mee.

Het handige van dit enorme online aanbod aan dinerborden is niet alleen dat je er zo veel verschillende borden vindt, en dat ze heel aantrekkelijk geprijsd zijn, ook zijn de selectiemogelijkheden enorm.

Als je met ruim 1.600 dinerborden geconfronteerd wordt zie je namelijk al snel door de borden het servies niet meer (eeeh bomen, bos).  Je kunt de borden dus op tal van manieren selecteren. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden.

De vorm van borden

In de eerste instantie denk je waarschijnlijk aan een rond dinerbord. En de meeste dinerborden zijn inderdaad rond. Maar borden kunnen ook andere vormen hebben zoals vierkant, rechthoekig, ovaal, of zelfs driehoekig, stervormig of asymmetrisch. Vaak zijn die bijzonder gevormde borden juist heel erg speciaal en mooi.

De kleur van borden

Ook zoiets. Meestal zijn borden wit. Maar je kunt ook borden in alle mogelijke andere kleuren kopen. En er zijn veel meerkleurige borden zoals de uitbundige borden van Blond Amsterdam, Cosy & Trendy, Boerenbont en Tokyo Design. Kijk maar bij bovenstaande winkel voor alle kleurige mogelijkheden.

De diameter van het bord

De meeste dinerborden hebben een diameter tussen de 22 en 28 centimeter, maar er zijn ook heel andere maten dinerborden te koop. En dan hebben we het nog niet eens over bijvoorbeeld ontbijtbordjes en over dinerborden die juist groter zijn, tot een diameter van wel meer dan 40 centimeter. Bij bovenstaande winkel vind je ze allemaal.

Andere keuzemogelijkheden dinerborden

En zo zijn er nog meer keuzemogelijkheden zoals materiaal (aardewerk, keramiek, porselein, kunststof, staal, karton, hout, glas, steen, enz.), merk, opdruk (ja of nee) en levertijd. Zo is het snel en makkelijk de mooiste en beste dinerborden vinden.

Kijk bij de bovenaan genoemde overzicht met alle dinerborden voor alle goede en mooie dinerborden tegen een lage prijs en alle selectiemogelijkheden.

Zie ook: Alle tips servies, glazen en bestek


Onderwerpen:
Dinerborden, servies diner, dinerbord, beste borden.
Menu :