Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Soundbar, voor het beste geluid uit de televisie

Soundbar, voor het beste geluid uit de televisie

Met een soundbar krijg je geluid van de beste kwaliteit uit je televisie zonder dat je ontsierende speakers bij je televisie hoeft te plaatsen.


De soundbar plaats je namelijk direct onder de tv. Daardoor vormt de soundbar optische gezien één geheel met de televisie.


Bevestigen onderaan televisie of er los onder

Je hebt soundbars die direct onder de televisie worden bevestigd, maar je kunt ook kiezen voor een soundbar die met enige tussenruimte los onder de tv wordt geplaatst. Deze laatste, losse, versie komt meer voor en geeft je meer vrijheid bij het kiezen van je soundbar. Je bent bijvoorbeeld niet gebonden aan een bepaald merk.

Soundbar plus losse subwoofer

In de soundbar bevinden zich alle speakers. Door de plaatsing van de soundbar direct onder de televisie lijkt het geluid echt uit het beeld te komen. Dat neemt niet weg dat een soundbar ook een heel ruimtelijk surround geluid kan weergeven. Voor de zware bastonen wordt meestal nog wel gebruik gemaakt van een losse subwoofer. Deze kun je echter overal in de kamer (uit zicht) plaatsen. De subwoofer staat draadloos in contact met de soundbar zodat je ook geen draden hoeft te trekken.

Aanbiedingen van soundbars

Ben je op zoek naar een soundbar van een topmerk als LG, Samsung of Philips, maar wil je daar de laagste prijs voor betalen? Kijk dan bij Beste Soundbar Kopen voor de voordeligste aanbieders en de actuele soundbar top 10.

Tip: Kijk dan vooral eens naar de soundbar van LG. Deze beschikt, zonder dat hij veel duurder is, over een ingebouwde blu-ray speler.

Zie ook: Meer tips apparatuur voor in huis
Menu :