Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Elektronica en elektrische apparatuur in huis. Tips en aanbiedingen

Tips en aanbiedingen met betrekking tot alle elektrische apparaten en alle elektronica in huis. Van een koelkast of TV, tot ventilator, kachel en veel meer.

Elektronica en elektrische apparatuur in huis. Tips en aanbiedingen

Voor alle informatie en tips betreffende de elektronica en apparatuur in huis kun je terecht op onze website Elektronicatips.nl. Op deze website hebben wij echter ook de nodige tips voor consumentenelektronica voor thuis staan. Een selectie van deze elektronica tips vind je hieronder.


Elektronica aansluiten

In je woning staat heel wat apparatuur die bekabeld aangesloten worden. Meestal aan de stroom, soms ook aan het netwerk. Of apparatuur moet met elkaar verbonden worden. Maar de kabels die daarvoor nodig zijn wil je natuurlijk niet zien. Daarom hier informatie en tips voor bij het aansluiten van apparatuur en het wegwerken van kabels, bijvoorbeeld in een kabelgoot.


Slimme apparatuur

Steeds meer apparatuur in huis wordt "smart". Hieronder tips en informatie over het automatiseren van je huis (domotica).


Schoonmaken

Je huis mooi inrichten is één. Maar het mooi houden is twee. Daarvoor moet je de boel helaas ook schoonhouden. Hieronder tips en informatie over apparatuur die dat schoonmaken makkelijk maken.

Koken

We hebben op onze website een groot aantal tips met betrekking tot keukenapparatuur en andere apparatuur voor koken en bakken. Hieronder vind je een overzicht met alle artikelen met deze tips.

Koeling en verwarming

Hou het klimaat in huis aangenaam koel met een ventilator of airco. Hieronder alle informatie.

Maar je wilt ook wel eens verwarmen in plaats van koelen. Een heel handig klein verwarmingsapparaatje is de stopcontactverwarming. Een klein en voordelig elektrisch kacheltje dat je in een stopcontact kunt steken.

Verwarmen kan ook via een pelletkachel. Een pelletkachel is een houtkachel, maar dan wel een elektrische houtkachel. Met bijvoorbeeld een elektrische ontsteker en bediening via een afstandsbediening of app.


Diverse elektronica

Hieronder nog wat tips en informatie met betrekking tot diverse elektronische apparatuur. Kijk op Elektronicatips.nl voor alle tips.Menu :