Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Design kabelgoten. Werk kabels mooi weg.

Design kabelgoten. Werk kabels mooi weg.

Als je een mooie flatscreen televisie aan de muur bevestigd is het natuurlijk zonde om daaronder kabels in het zicht te laten lopen. Een mooie design kabelgoot is de oplossing voor dit probleem.Er zijn heel mooie design kabelgoten te koop van aluminium of een aluminium-look waarbij het helemaal geen probleem is als de design goot in het zicht loopt. Deze mooie kabelgoten passen helemaal in een modern interieur.

Makkelijk op maat te maken

Snoeren en kabels werk je onzichtbaar weg in deze design kabelgoten die makkelijk op maat gemaakt kunnen worden; Je kunt ze inkorten of verlengen door een aantal kabelgoten op elkaar aan te laten sluiten. DQT. Omnimount en Jahnke zijn belangrijke fabrikanten van dit soort mooie kabelgoten.

>>> TIP: Kijk voor meer informatie en prijzen van deze design kabelgoten bij de aanbiedingen van kabelgoten.

Mooie design kabelgoten

Met deze design kabelgoten werk je alle kabels weg. Er kunnen meerdere kabels in zo'n design kabelgoot. Zowel voor scart-kabels, HDMI-kabels, netvoedingkabels, coax-kabels en netwerk-kabels zijn deze design kabelgoten te gebruiken. Bochten zijn daarbij geen probleem want er zijn speciale hoekstukken verkrijgbaar. Zo werk je de kabels mooi en strak in de kabelgoot weg.


Design kabelgoten voor alle kabels

Je kunt een design kabelgoot gebruiken om kabels voor televisies en beamers weg te werken, maar natuurlijk ook voor andere kabels en netsnoeren zoals snoeren voor verlichting, speakers en netwerkkabels.

Kabelgoten in vele kleuren

Omdat niet ieder interieur dezelfde kleur heeft zijn deze design kabelgoten verkrijgbaar in diverse kleuren zoals aluminium, zwart, wit en zilver. De beschikbare kleuren zijn afhankelijk van de fabrikant.

Zoek je een mooie design kabelgoot? Kijk voor meer informatie en prijzen bij bovenstaande aanbiedingen van kabelgoten.


Zie ook: Meer tips elektronica in huis


Onderwerp:
Je wil geen zichtbare kabels in de woonkamer, eetkamer, slaapkamer huiskamer, werkkamer of andere mooi ingerichte kamer zien. Gelukkig kun je kabels wegwerken met een design kabelgoot. Kabels uit zicht werken met een design kabelgoot is erg makkelijk en er is een ruime keuze uit mooie design kabelgoten in alle kleuren en stijlen die vaak verbazend goedkoop in aanschaf zijn. Kijk hierboven bij de aanbiedingen van kabelgoten voor alle mogelijkheden en prijzen en koop goedkoop een mooie design kabelgoot om die lelijke kabels weg te werken.

Menu :