Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Laminaat in de badkamer

Laminaat in de badkamer


De vloerbedekking in een badkamer bestaat vrijwel altijd uit tegels. Maar laminaat is een prima alternatief, mits je gebruik maakt van laminaat dat voor de badkamer geschikt is. Laminaat in de badkamer heeft dan vele voordelen.


Wanneer is laminaat geschikt voor de badkamer?

Laminaat is geschikt voor de badkamer als de bovenste laag de voegen met een waterafstotende sealing is behandeld. Deze sealing zorgt er voor dat het vocht het laminaat zelf niet bereikt.

Laminaat in de badkamer staat mooi!

Het grootste voordeel van laminaat in de badkamer is de uitstraling. Laminaat in de badkamer is gewoon mooi! Laminaat is tegenwoordig te koop in alle kleuren en designs. Kies bijvoorbeeld voor laminaat met de uitstraling van een klassieke houten vloer, of voor een lichte moderne laminaat vloer.

Helemaal mooi is het als je de laminaatvloer van de badkamer doortrekt in de aangrenzende ruimtes. Dan wordt de vloer, en daarmee de verdieping één geheel.

Waterbestendig laminaat is makkelijk schoon te houden

Tegels zijn poreus en hebben voegen. Dat zorgt voor kalkvlekken en is lastig schoon te maken. Laminaat schoonmaken is een eenvoudig klusje, en bij waterbestendig laminaat hoef je niet voorzichtig met water te zijn.

Lekker warm aan de voeten

Laminaat voelt heel wat minder koud aan de voeten dan tegels, en leent zich bovendien uitstekend voor vloerverwarming.

Kortom, overweeg vooral eens laminaat als je de badkamer gaat opknappen of inrichten.

Meer informatie, voorbeelden en prijzen

Kijk op informatie badkamerlaminaat van Praxis voor voorbeelden van mooi laminaat in de badkamer. Ook vind je in hun webshop een ruime keuze uit watervast laminaat met wekelijks mooie aanbiedingen.


Zie ook: 


Onderwerp:
Laminaat is beter geschikt voor de badkamer dan je waarschijnlijk zou denken. Maar je moet dan wel voor de badkamer geschikt laminaat gebruiken. Op de bovenstaande informatie pagina van Praxis vind je alle informatie over laminaat in de badkamer, en natuurlijk ook alle laminaat geschikt voor de badkamer. Deze kun je daar tevens goedkoop online aanschaffen.
Menu :