Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Monddouches en waterflossers

Monddouches en waterflossers

Je mond maak je echt goed schoon met een monddouche of waterflosser. Hiermee spuit je letterlijk de tandplak en ander vuil tussen je tanden weg.


Monddouches en waterflossers zijn bijzonder effectief omdat deze met water en lucht overal bij kunnen komen. Zo claimt Philips dat hun Philips Sonicare AirFloss Monddouche tot 99 procent meer tandplak verwijdert een gewone tandenborstel.

Philips Airfloss

Deze Philips Airfloss flost niet alleen maar geeft ook een stoot lucht en waterdruppeltjes af om op te plekken te reinigen waar je met de tandenborstel nooit bij kunt komen. De Philips Airfloss gebruikt maar heel weinig water zodat het waterreservoir maar zelden bijgevuld hoeft te worden. Ook de accu hoeft maar eens in de twee weken te worden opgeladen.Waterpik monddouches

Een ander bekend merk voor waterflossers en monddouches is Waterpik. Waterpik heeft met de WP 100 een heel uitgebreide monddouche in de collectie met 8 speciale spuitstukken voor tanden, kronen, bruggen, beugel en het schoonspuiten van de tong.


Deze Waterpik monddouche reinigt door middel van waterdruk en pulsaties. Deze monddouches maken niet alleen je mond brandschoon maar ze geven ook een heerlijk fris gevoel na het schoonmaken van het gebit. Dit schoonmaken duurt overigens maar een minuutje per dag.


Monddouches een beugels

Waterpik maakt ook een speciale waterflosser voor kinderen, al kan deze net zo goed door volwassenen gebruikt worden. De Waterpik Nano for Kids is namelijk alleen wat hipper van design en wat kleiner dan de standaard Waterpik monddouches zodat hij minder ruimte in beslag neemt. Een monddouche is voor kinderen met beugels ideaal omdat je overal kunt reinigen, ook op lastige plekjes rond de beugel.

Naast Philips en Waterpik maken ook Braun en Oral-B monddouches. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen voor voordelige monddouches en waterflossers van de beste merken.

Zie ook: Meer tips elektrische apparatuur in huis
Menu :