Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Trust Smart Home lampen. Betaalbare slimme verlichting

Trust Smart Home lampen. Betaalbare slimme verlichting

Ook Trust is nu actief als aanbieder van slimme lampen. En als Trust zich er mee bemoeit weet je dat het betaalbaar is. Eindelijk een goedkope slimme lamp van goede kwaliteit. De Trust Smart Home lampen maken dit waar.


Wat zijn de Trust Smart Home lampen? Wat kunnen ze? Wat doen deze slimme lampen? Hier kun je dat lezen.


Slimme lampen kun je met een afstandsbediening bedienen, maar ook met je app op je smartphone of tablet. Je kunt ze aanzetten en uitzetten, maar ook dimmen en van kleur veranderen. Met een sensor kun je de bediening ook automatisch laten verlopen. Deze lampen worden niet voor niets slim genoemd.

Zie je dat er nog een lamp brandt als je het huis verlaten hebt? Geen probleem, via je telefoon zet je hem uit. En een timer is ook overbodig, want via de app stel je direct de verlichting in als je op vakantie bent of gewoon een avondje van huis bent.


Ook kun je het licht van smart lampen helemaal instellen. Een romantisch avondje? Dan wil je ander licht dan als je actief op je laptop aan het werk bent. Met de Trust Smart Home lampen pas je het licht met de app of afstandsbediening aan.

Hier vind je alle informatie over Trust Smart Home lampen. Alle lampen, alle mogelijkheden en alle prijzen van deze slimme lampen.
Menu :