Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De top 10 van duurste huizen ter wereld

De top 10 van duurste huizen ter wereld

Vergaap je hier aan de 10 duurste huizen ter wereld. Waanzinnig dure huizen met een vraagprijs met minimaal 8 nullen.


Luxe en heel groot. Het huis op de foto hierboven neemt met een waarde van 155 miljoen dollar een bescheiden zevende plaats in de ranglijst in. Overigens is de nummer 1 een compleet ander soort huis.

Kijk in de video hieronder naar de top 10 van duurste huizen ter wereld.


Het duurste huis ter wereld

De nummer één in de lijst, met een waarde van meer dan 1 miljard dollar. Het is nog al een afwijkend huis, want terwijl de rest van de top 10 uit villa's bestaat is de nummer één een appartement. Of eigenlijk, een appartementengebouw, want de woning (Antilla House In Mumbai India) omvat 27 verdiepingen. Het huis is gemaakt van glas en staal, bevat een echte bioscoop en natuurlijk standaard dingetjes voor de rijken zoals een fitnessruimte, een zwembad en een dansstudio. Wat meer bijzonder is het landingsdek voor drie helikopters en de parkeergarage voor 160 auto's.


Dit duurste huis ter wereld (dat er een beetje uitziet als een slordige stapel boeken) wordt bewoond door Mukesh Ambani, zijn vrouw en zijn drie kinderen. En ook 600 personeelsleden hebben een plekje in het luxe complex dat ironisch genoeg nabij een sloppenwijk is te vinden.
Menu :