Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De beste aircoolers (luchtkoelers)

De beste aircoolers (luchtkoelers)


Een aircooler is een ventilator die niet alleen lucht verplaatst maar ook lucht koelt. Daarom wordt de aircooler (luchtkoeler) door steeds meer huisgezinnen als alternatief voor de veel duurdere airco gebruikt. Hier kijken we naar een aantal van de meest populaire en de beste aircoolers.


Voor thuisgebruik is de luchtkoeler / aircooler een interessant apparaat. Doordat de aircooler de lucht echt koelt (via een koelelement waar de lucht langs wordt geblazen) is deze luchtkoeler veel effectiever dan een gewone ventilator. Een aircooler brengt de temperatuur echt naar beneden. Dat kan een aircooler niet in dezelfde mate dan een airco maar een luchtkoeler is vele malen goedkoper en bovendien heeft een aircooler geen luchtslang nodig die uit het raam moet worden gehangen zoals bij een mobiele airco het geval is.

Hier vind je alle aanbiedingen en prijzen van aircoolers

Kijk in het overzicht met aanbiedingen van alle luchtkoelers voor alle aircoolers, hun lage prijzen en hun specificaties.

Meer aanbiedingen van aircoolers vind je bij de beste en goedkoopste aanbieders van aircoolers.

Een selectie van de beste aircoolers

Hier kijken we naar een aantal van de beste aircoolers die je bij deze aanbiedingen aantreft.

Luchtkoeler, luchtbevochtiger, luchtreiniger

3-in-1 noemt Bestron deze aircooler omdat deze luchtkoeler niet alleen de lucht koelt maar ook bevochtigt en reinigt. Dat bevochtigen is overigens iets dat iedere aircooler doet (het koelen geschiedt met water), voor het reinigen van de lucht is een wasbaar filter in de aircooler aangebracht.


De Bestron aircooler kent drie standen (normaal, natuurlijk en slaap) en 3 snelheden. Een zwenkfucntie zorgt voor een extra groot bereik. Met een timer kan je de aircooler op een gewenste tijd automatisch uit laten schakelen wat 's nachts handig is. Ook wordt er een afstandsbediening meegeleverd.

Dankzij een groot reservoir van 4,5 liter kan deze beste aircooler bijna een volle dag worden gebruikt zonder het water bij te vullen. De Bestron 3-in-1 luchtkoeler is één van de beste luchtkoelers van dit moment. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de actuele prijs.

Tafelmodel aircooler

Een handige compacte aircooler van Domo die zorgt voor een heerlijk koele bries gekoelde lucht. Ideaal voor op tafel, bureau of je nachtkastje. Door de geringe hoeveelheid geluid is deze luchtkoeler zeer geschikt voor de slaapkamer. 


De watertank (0,6 liter) is uitneembaar en daardoor makkelijk bij te vullen. De Bestron aircooler is praktisch en eenvoudig in het gebruik en haalt heel hoge waarderingscijfers bij zijn gebruikers. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de meest actuele lage prijs.

Ook de foto helemaal bovenaan toont de tafelmodel Domo aircooler.

Trotec aircoolers

Trotec maakt aircoolers die ook voor een complete ruimte geschikt zijn. De hier afgebeelde Trotec aircooler kan als luchtkoeler, luchtbevochtiger, luchtreiniger en luchtverfrisser worden ingezet. Deze beste aircooler kent 4 ventilatie-standen en beschikt over een timer-functie, afstandsbediening en nachtmodus.Met zijn 20 liter watertank kan deze aircooler heel lang koelen voor deze weer van vers water moet worden voorzien.

In het bovenstaande overzicht vind je de actuele winkelprijs van deze en andere Trotec aircoolers.

Bureau aircooler

Een eenvoudige en heel goedkope aircooler bedoelt om op je bureau te plaatsen zodat je tijdens het werk wat verkoeling hebt. Dat is ook de reden dat je deze aircooler niet alleen via een netsnoer van stroom kan voorzien maar ook via een usb-kabel.Let op! Voor het koelen van een ruimte is deze 10 Watt Arctic Air bureau-aircooler niet toereikend. Het is echt een één persoons luchtkoeler voor op tafel of bureau.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen en de bovenaan genoemde goedkoopste aanbieders voor alle goede aircoolers tegen de laagste prijs.

Zie ook: 
Samenvatting:
Een aircooler (luchtkoeler) is een ventilator die niet alleen lucht verplaatst maar deze ook daadwerkelijk koelt. In tegenstelling tot een airco gebruikt een aircooler geen koelvloeistof maar water om te koelen. Hier boven de beste aircoolers aanbiedingen, de beste goedkope aircoolers en beste luchtkoelers en voorbeelden van goede aircoolers / goede luchtkoelers .

Menu :