Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ventilatoren met een mooi design

Ventilatoren met een mooi design

Het oog wil ook wat. Daarom is het niet alleen belangrijk dat een ventilator goede koeling geeft, maar ook dat ventilatoren er goed uitzien. Een ventilator staat immers op een prominente plaats in huis of kantoor.


Gelukkig brengen veel merken mooie design ventilatoren op de markt. Hier kijken we naar mooie design ventilatoren.


Ventilatoren heb je in vele modellen. Je hebt de kleine tafelventilatoren die je op een tafel, vensterbank of dressoir moet plaatsen, je hebt de hogere staande ventilatoren voor op de grond en je hebt torenventilatoren.

>>> TIP: Kijk hier voor de goedkoopste aanbieders van ventilatoren en de ventilator top 10


Torenventilator

Torenventilatoren hebben de vorm van een zuil. Dat ziet er mooi en modern uit. Bovendien koelen torenventilatoren vaak erg goed doordat ze in hun behuizing meerdere ventilatoren hebben. Deze zijn vaak individueel instelbaar. De bediening gaat vaak doormiddel van een afstandsbediening en soms hebben ze een timer.Dyson ventilatoren

Een ander soort design ventilator wordt door Dyson gemaakt. Dyson is bekend om haar stofzuigers zonder stofzak, maar zo maakt dit innovatieve bedrijf ook ventilatoren zonder bladen. Dit is kindvriendelijk, veilig, makkelijk schoon te maken, en heel mooi om te zien. Ook leveren deze Dyson ventilatoren een luchtstroom zonder trillingen op.


Tip: Bij de aanbiedingen van ventilatoren vind je het aanbod aan ventilatoren van alle goede online winkels.

Houten ventilator

Een andere mooie design ventilator is de Stadler Form Otto. Dit is een design ventilator met een mooi fraai bamboe houten behuizing. Deze Stadler design ventilatoren zien er erg sfeervol uit en passen in zowel een klassiek als een modern interieur.


En zo zijn er nog veel meer mooie ventilatoren.
Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen voor alle modellen en prijzen.

Zie ook: Meer tips elektronica in huis


Samenvatting:
Als je een ventilator in je woonkamer of in een stijlvol ingericht kantoor plaatst wil je natuurlijk wel een mooie ventilator, zoals een design ventilator. Gelukkig zijn er heel mooie design ventilatoren in vele stijlen te koop. Kijk hierboven voor diverse voorbeelden een design ventilator.
Menu :