Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Test:: Beste verfspuit

Test:: Beste verfspuit


Zie je op tegen een grote verfklus? Denk dan eens aan een elektrische verfspuit. Hiermee verf je een stuk sneller en ook nog eens mooier. Hier kijken we naar de redenen om een verfspuit te kopen, en naar de beste verfspuit uit de test.


De beste verfspuit uit de test

Laten we beginnen met het laatste. Onlangs is een Powerplus elektrische verfspuit als beste verfspuit uit een vergelijkende test gekomen. 

Kijk bij de beste verfspuit uit de test voor meer informatie over deze beste verfspuit en andere best geteste verfspuiten.

Wat is een verfspuit?

Een verfspuit (of verfpistool) is een handig stuk elektrisch gereedschap waarmee je veel sneller en gelijkmatiger kunt verven dan met een verfroller of verfkwast. Je doet het verf in een reservoir en spuit deze er van een afstand van 15 a 20 centimeter op. 

Dat verfreservoir kan zich op de verfspuit zelf bevinden maar ook op een los reservoir dat via een slang met het verfpistool is verbonden. Het eerste is natuurlijk veel handzamer, maar een los reservoir kan veel groter zijn, waardoor je grotere stukken kunt verven zonder telkens bij te vullen.

De verfspuit top 10

Kijk voor de actuele top 10 van verfspuiten op Beste Verfspuit Kopen. Je vindt daar ook de beste (en goedkoopste) aanbieders van verfspuiten.

Waarom een verfspuit gebruiken?

Maar waarom zou je een verfspuit gebruiken? Hieronder de voordelen van een verfspuit ten opzichte van een roller of kwast.

  • Met een verfspuit gaat het verven veel sneller.
  • Het resultaat is veel mooier en gelijkmatiger.
  • Bij een verfspuit is het te schilderen object of oppervlak vast al na één laag gedekt.
  • Je kunt veel beter in kieren en hoekjes verven.
  • Het verven met een verfspuit is veel minder vermoeiend.

Zie ook:
Tips klussen en gereedschap


Foto: Powerplus verfspuit

Onderwerp:
Met een verfspuit gaat verven snel en makkelijk. Bovendien krijg je met een verfspuit een mooi egaal en gelijkmatig resultaat, en is het object met één laag verf vaak al gedekt. De Powerplus elektrische verfspuit is de beste verfspuit uit de verfspuit test. Kijk hierboven voor deze beste verfspuit uit de test en meer best geteste verfspuiten uit andere testen.

Menu :