Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Ijspegelverlichting

Ijspegelverlichting


Vul donkere avonden met sfeervol licht met ijspegel verlichting. IJspegelverlichting bestaat uit een horizontaal te spannen lichtsnoer waaraan de kortere snoertjes zitten die de lampjes bevatten.

Deze kortere snoertjes hangen naar beneden waardoor ze op een ijspegel lijken. Dit effect wordt versterkt doordat er meerdere snoeren hangen van verschillende lengtes. Dit geeft in het donker een natuurlijk effect. Net alsof er ijspegels aan je dakrand of dakgoot hangen.

Goede ijspegelverlichting

Wil je weten wat er allemaal aan ijspegelverlichting te koop is en wat deze winterse buitenverlichting kost? Kijk dan in het overzicht aanbiedingen ijspegelverlichting.

De meeste "ijspegels" zijn 35 centimeter lang. Maar bij een hoog gebouw, zoals een appartement, kun je ook kiezen voor langere pegels. Dan valt de ijspegelverlichting meer op als deze hoog opgehangen is.

Ijspegelverlichting is LED of halogeen, waarbij de laatste soort aan het uitsterven is. Dat is niet verwonderlijk want LED is super zuinig in het stroomverbruik, en dat is natuurlijk heel belangrijk bij snoeren waarbij slierten lampjes de hele avond of misschien wel de hele nacht branden. Kies dus altijd voor LED als je lichtsnoeren of kerstverlichting koopt.

Waar moet je nog meer op letten?

Natuurlijk is de lengte van het snoer waaraan de "ijspegels" hangen van belang, maar denk ook aan de lengte van het aanloopsnoer, als deze niet lang genoeg is om het stopcontact te halen moet je een verlengsnoer gebruiken.

Verder kun je kiezen tussen knipperende verlichting en gewone verlichting (van dat geknipper moet je houden), wit natuurlijk licht of gekleurd licht (wit is de standaard voor ijspegelverlichting) en er is ijspegelverlichting met ingebouwde timer te koop. Dat laatste is geen must als je wilt dat de verlichting automatisch aan- en uitschakelt want je kunt natuurlijk ook een losse timer aansluiten.

Een populair en veel verkocht merk voor goede ijspegelverlichting is Icicle Lights. De ijspegelverlichting op de foto is van dit merk.

Kijk in het bovenstaande overzicht met ijspegelverlichting voor alle mogelijkheden en prijzen.Onderwerp:
Met ijspegelverlichting breng je je huis aan de buitenkant helemaal in een winterse kerstsfeer. Kijk hierboven voor alle goede ijspegelverlichting tegen een lage prijs. Ook geven we hier boven tips voor het kiezen en kopen van de voor jou beste ijspegelverlichting.

0 reacties:

Een reactie posten

Menu :