Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Kerst. Informatie en tips

Hier vind je veel informatie over kerst in en rond het huis.


Feesttafel tips

Bij kerst hoort natuurlijk de kerstdis. Een mooi versierde kersttafel met mooi serviesgoed, bestek, glazen, tafellinnen en kerstversieringen. Bij de feesttafel tips vind je veel nuttige tips voor bij het dekken van de kersttafel.

Wat is de beste kunstkerstboom?

Er zijn veel kunstkerstbomen te koop. Kunstbomen in vele soorten, formaten en prijsklassen. Je hebt dure kunstbomen en goedkope kunstkerstbomen. Maar een goede kunstkerstboom hoeft helemaal niet duur te zijn. Dat blijkt uit diverse testen van kunstkerstbomen. Op TestResults vind je deze kunstkerstboom testen bij de testen van kerstartikelen. Naast kunstkerstbomen worden hier onder andere ook kaarsen, gourmets, kerstboomstandaarden en zelfs kerstmarkten getest.

Kerstverlichting

Vrijwel alle kerstverlichting die tegenwoordig verkocht wordt is led verlichting. Ideaal, want led kerstverlichting verbruikt nauwelijks stroom, en dat is wel zo plezierig als je de verlichting dag en nacht hebt branden. Bovendien gaan led lampjes veel langer mee en worden ze niet heet. Kijk bij de informatie over led kerstverlichting voor meer informatie over alle soorten led kerstverlichting.

Tips gourmetstel kopen

De kerstgourmet is de laatste jaren uitgegroeid tot een meer dan volwaardig alternatief voor het kerstdiner. Maar wat is een goed gourmetstel en waar moet je op letten als je een gourmetstel koopt? Bij tips voor bij het kopen van een gourmetstel kun je dat allemaal lezen.

Meer kerst tips

En zo hebben we nog meer interessante artikelen over kerst verzameld. Kijk bij informatie kerst voor al deze nuttige tips en informatie over kerstmis in en rond het huis.
Menu :