Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Houten kerstbomen (kunstkerstbomen van hout)

Houten kerstbomen (kunstkerstbomen van hout)

Houten kerstbomen? Ja echte kerstbomen zijn van hout, maar die bedoelen we hier niet. Er zijn ook kunstkerstbomen van hout.


Deze houten kunstkerstbomen zijn mooie deco kerstbomen met een trendy uitstraling. Ze zijn er met en zonder ingebouwde kerstverlichting.


Deze houten kunstkerstbomen kunnen gemaakt zijn van verschillende soorten hout. Bijvoorbeeld berkenhout, maar ook steigerhout komt veel voor. Zo krijg je een stoere design kerstboom.

>>> TIP: Kijk bij de mooiste houten kerstbomen voor mooie kunstkerstbomen van hout.

De meeste van deze houten kunstkerstbomen zijn klein en geschikt om in een raam of op een dressoir te zetten. Na gebruik kun je de kerstboompjes vaak uit elkaar halen zodat ze maar weinig ruimte innemen als je de houten kunstkerstboom opbergt..


Kijk bij het bovengenoemde overzicht voor enkele tientallen van deze houten kerstboompjes.

Liever een grotere kunstboom? Op Beste Kerstboom Kopen vind je alle goede kunstkerstbomen en hun goedkoopste aanbieders.

Zie ook: Meer tips voor kerst


Onderwerp:
Een houten kerstboompje is leuke decoratie voor met kerstmis. Een houten kerstboom is meestal een klein boompje, dat je op tafel, bureau, dressoir of vensterbank kunt zetten. Zo'n kleine kerstboom van hout ziet er heel sfeervol uit.
Menu :