Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Kerstboom piek. Doe hier inspiratie op

Kerstboom piek. Doe hier inspiratie op


Bij een kerstboom hoort een piek, maar welke piek plaats je deze kerst bovenop je boom? Hier ter inspiratie een overzicht met mooie pieken voor de kerstboom.


Alle onderstaande kerstboompieken kun je vinden in het overzicht met aanbiedingen alle pieken. Daar vind je circa 700 kerstboompieken met alle informatie en prijzen.

Staande piek

Voor een opwindende kerst kunnen we de Piemel Piek van Santly aanbevelen. Komt het best tot zijn recht op een kaarsrechte kerstboom. Hou we wel rekening mee dat deze gouden piek van glas gemaakt is.

piemel piek


Lichtgevende piek

Deze piek heeft de vorm van een ster, en het is een mooi gezicht als een ster licht geeft. Dat doet deze kerstboompiek dan ook. Een sfeervol warm licht uit 31 zeer energiezuinige led-lampjes. De piek is 22 centimeter hoog en kan via het stopcontact van stroom worden voorzien. Kijk in het overzicht voor de actuele winkelprijs.Zilveren ster piek kerstboom

Ook dit is een ster voor op de top van je kerstboom, maar dan een heel ander soort piek. Deze piek ziet er uit als een stijlvolle zilveren ster (maar is stiekem van kunststof). Deze piek staat heel mooi in combinatie met alle kleuren kerstballen. Hij is 20 centimeter hoog


Kijk in het overzicht voor meer informatie en de prijs.

Glitterster

Hierboven staat een open ster, maar misschien geef je de voorkeur aan een gesloten ster. De onderstaande versie is voorzien van glitters wat zowel bij een verlichte als gedoofde kerstboom een mooi effect geeft. De piek hieronder is goudkleurig, maar deze kerstboomster is ook in een zilverkleurige versie en in het rood te vinden in het bovenstaande overzicht met pieken.

Daar vind je zowel kleine als wat grotere versies van deze kerstboom piek. Voor kleinere en grotere kerstbomen.


Traditionele glazen piek

Maar natuurlijk hoeft je kerstboom niet altijd met een ster getooid te worden. Ook de traditionele lange dunne piek staat mooi. Hieronder zie je een glazen piek die in diverse kleuren te koop is. Dit zijn de oudroze en goudkleurige versie maar er zijn ook vele andere kleuren beschikbaar. Een piek als deze is door zijn vorm vaak wel wat hoger dan bovenstaande kerststerren. Deze pieken zijn 21 tot 26 centimeter hoog.

 

Fluffy kerstster

Een heel andere uitstraling heeft deze stervormige piek voor in de kerstboom. Deze piek past goed in een boom waarin gebruik is gemaakt van zachte materialen zoals stof. Deze piek is ook in het rood verkrijgbaar en dankzij het haakje aan de bovenzijde kun je hem ook als decoratie ophangen.Dit is nog maar een kleine greep uit het grote aanbod aan pieken voor de kerstboom. In het bovenaan genoemde overzicht vind je ze allemaal.

Zie ook:


Onderwerp:
Hierboven vind je wat voorbeelden van mooie pieken voor op de kerstboom. Bovenaan staat een overzicht met alle (circa 300) kerstboompieken. Via selectiemogelijkheden kun je daaruit makkelijk de voor jou mooiste en beste kerstboompiek kopen. Of je nu een piek van hout, glas, metaal, stof of een ander materiaal zoekt. Je mooiste kerstboom piek vind je hier boven.
Menu :