Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » De leukste kerstdorpen

De leukste kerstdorpen


Niet alleen de kerstboom en de kerstkrans, maar ook het kerstdorp is een kerstversiering die je tegenwoordig met kerst overal tegenkomt. Een leuk dorpje, met huisjes. verlichting en personages. Romantische tafereeltjes in een gezellige sfeervolle setting. Hier lees je waar je al deze kerstdorpen en accessoires kunt vinden.

Aanbiedingen kerstdorpen

Kijk bij aanbiedingen alle kerstdorpen en accessoires voor een totaal overzicht voor al deze zeer leuke kerstdecoratie. In totaal gaat het om circa 3.000 leuke producten om een leuk kerstdorp mee samen te stellen.

Een compleet kerstdorpje, als basis

In het bovenstaand overzicht vind je enkele tientallen complete kerstdorpen. Hoewel compleet? Het leuke aan een kerstdorp is juist dat je deze zelf kunt uitbreiden met bijpassende accessoires. Let daarbij wel op de schaal. De huisjes en personen die je bij je kerstdorpje plaatst moeten natuurlijk wel in verhouding tot de rest staan.


Natuurlijk hoef je je kerstdorp niet te beginnen met een kant en klare set. Er zijn heel veel losse huisjes te koop waarmee je zelf een dorp kunt stichten,

Kersttreintje

Als je er voor kiest een kerstdorpje uit te breiden kan dat op vele manieren. Populair is het om een kersttreintje rond te laten rijden. Er zijn leuke treintjes te koop die op batterijen rijden. Hiermee maak je van je kerstdorp een klein Madurodam.


Let er bij zo'n kersttreintje wel op dat er genoeg rails bij zit. Hoe meer rails hoe groter je het rondje door het dorp kunt maken.

Huisjes voor je kerstdorp

Huisjes zijn het meest verslavend bij het opbouwen van een kerstdorp. Er zijn zoveel leuke huisjes, winkeltjes, kerkjes en andere gebouwen voor je kerstdorpje te koop! Kijk maar in het bovengenoemde overzicht.Een kerkje is natuurlijk een must in ieder kerstdorp, en gezellige winkeltjes horen er ook gewoon bij. Evenals marktkraampjes want die zijn ook volop voor je kerstdorp beschikbaar. Voor een koek en zoopie, of voor een kleine kerstmarkt.

Kerstdorp accessoires en figuren

En om alles af te maken heb je natuurlijk accessoires en personages nodig. Besneeuwde dennenbomen mogen natuurlijk niet ontbreken en om onverlichte delen van je kerstdorp van sfeervol licht te voorzien kun je straatverlichting als accessoire aanschaffen. Dit zijn sets van meer lantaarnpalen die met een batterij zijn verbonden.

Ook moet je dorpje natuurlijk gezellig bewoond zijn. Daarvoor kun je personages aanschaffen zoals een bont gezelschap bezoekers van een kerstmarkt, maar bijvoorbeeld ook een muziekbandje, een lampaansteker of twee personen die net een kerstboom gekocht hebben. In het overzicht vind je alleen al meer dan 500 van deze personages!In het bovenaan genoemde overzicht van alle kerstdorpen en accessoires vind je al dit moois voor je kerstdorp (en heel veel meer).

Zie ook: Meer tips kerstdecoratie

Onderwerp:
Hierboven vind je informatie over de leukste kerstdorpen en een overzicht van alle huisjes, personages, kraampjes en andere onderdelen om zelf een mooi kerstdorpje samen te stellen. Alle onderdelen voor een kerstboom zijn daar online goedkoop te koop.

Menu :