Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Voordelen accu-schroefmachine t.o.v. een boormachine

Voordelen accu-schroefmachine t.o.v. een boormachine

Naast de bekende accu-boormachines zijn er ook accu-schroefmachines. Omdat je met de meeste accu-boormachines ook kunt schroeven lijkt het op de eerste gezicht een vrij overbodig apparaat, maar dat is geenszins het geval.


Een accu-schroefmachine heeft namelijk diverse grote voordelen ten opzichte van een accu-boormachine waarmee je zowel kunt boren als schroeven. Hier een overzicht.


Een accu-schroefmachine is compacter

Een schroefmachine is kleiner en lichter dan een boormachine. Dat werkt makkelijker. Niet alleen is de schroefmachine minder vermoeiend om mee te werken door het lagere gewicht, maar met een accu-schroefmachine kun je ook beter op moeilijk bereikbare plekken komen.

Een accu-schroefmachine is goedkoper

Een schroefmachine is goedkoper dan een boormachine. Als je toch al een accu-boormachine gebruikt is dit voordeel niet relevant. Je hebt het apparaat immers toch al, maar veel mensen geven de voorkeur aan een boormachine op stroom vanwege de kracht. In dat geval is het niet verstandig een accu-boormachine te kopen die je vooral als schroefmachine gebruikt. Kies dan voor een goedkope accu-schroefmachine.Accu-schroefmachine als flesopener

Een ander voordeel is vooral grappig. Bosch levert bij de Bosch IXO Vino accuschroefmachine naast tien standaard bitstukjes ook nog een kurkentrekker opzetstuk mee. Zo maak je je wijnflessen wel op een heel bijzondere (en makkelijke) manier open. Deze bijzondere schroefmachine wordt in een houten geschenkverpakking geleverd. Kijk bij de aanbiedingen hieronder voor de laagste prijs van deze accu-schroefmachine.


Waar op letten bij het kopen van een accu-schroefmachine

Koop je een accu-schroefmachine. Let dan op de kracht en op het aantal meegeleverde bitstukjes.

Kijk bij de aanbiedingen van goede schroefmachines voor een beste koop. En als je toch voor een accu-boormachine gaat, kijk dan bij de beste winkels voor een boormachine.
Menu :