Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Boxspring bed. Tips en informatie.

Boxspring bed. Tips en informatie.


Ben je van plan om een boxspring bed te kopen? Kijk dan eerst even hieronder bij de boxspring tips en voorkom teleurstellingen.

Een boxspring (of een boxspring combinatie zoals zo'n bed officieel heet) is een hele uitgave. En je kan je geld maar één keer uitgeven. Daarom hier handige tips voor bij het kopen va een boxspring combinatie.


Waar koop ik goedkoop een goede boxspring?

Zoals we al zeiden, je geld kun je maar één keer uitgeven. Kijk daarom bij deze aanbevolen winkels om goedkoop een boxspring te kopen. Online koop je goedkoop een boxspring combinatie en ze bezorgen deze ook nog vaak gratis thuis (in tegenstelling tot veel andere winkels).

Wat is een goede boxspring?

De boxspring-combinaties zijn getest door de Consumentenbond. Kijk hier voor de test resultaten.

De afmetingen van een boxspring

Als je een boxspring gaat kopen, bepaal dan eerst welke afmetingen je wil. Hoe breed moet de boxspring zijn, en wil je één of twee één-persoons boxsprings, of wil je een boxspring voor twee personen. Ga pas zoeken als je dit voor jezelf duidelijk hebt.

Wat zit er bij?

Hoe compleet is je boxspring combinatie? Wil je een hoofdbord en/of een voetbord? Let er dan goed op of deze er al bij zitten of dat je ze apart moet kopen (en betalen).

Hoe zwaar ben je?

Een boxspring kent een maximale belasting. Tot 120 kilo is vaak geen probleem, maar let er even op als u een boxspring kiest.


Zie ook: Meer tips slaapkamer

Menu :