Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Beste boxspring kopen. Tips en aanbiedingen beste winkels

Aanbiedingen van boxspring bedden bij de beste winkels die online boxsprings verkopen. Plus tips om je beste boxspring te vinden.

Boxspring bed

De boxspring is tegenwoordig met afstand het populairste soort bed. Boxsprings zijn dan ook bij vele winkels te koop. Alle beddenwinkels en woonwinkels bieden boxsprings aan. Maar wat zijn de beste en goedkoopste winkels voor een boxspring. We zochten het uit. Ook hebben we hier meer informatie voor bij het kiezen en kopen van het voor jou beste boxspring bed.

Voordelig een boxspring kopen

Een boxspringbed (of boxspring combinatie zoals het officieel heet) kun je het beste kopen bij onderstaande aanbevolen beddenwinkels. Hun boxsprings hebben de beste prijs / kwaliteit verhouding, en bovendien geven ze via hun online winkel vaak interessante kortingen op boxsprings en andere bedden.


Wat is een boxspring bed?

Wat we een boxspring noemen heet officieel een boxspring combinatie. Het is namelijk een combinatie van een matras met binnenvering, een onderstel en een dun topmatras. Een boxspring bed wordt ook wel hotelbed genoemd omdat deze bedden vroeger vooral bekend stonden als heerlijke bedden die je in luxe hotels tegenkwam. Zo exclusief is een boxspring echter niet meer. Sterker nog, boxsprings worden tegenwoordig meer verkocht dan "ouderwetse" ledikanten. Kijk maar bij een gemiddelde beddenwinkel. Het aantal boxspring combinaties is veel groter dan het anatal gewone bedden.

Spring staat voor (spring)veren en box voor doos. Een boxspring is dus een doos met veren. Het onderste deel van de boxspring is een doos met metalen veren en veel loze ruimte. Echt loos is deze ruimte echter niet want deze zorgt voor extra ventilatie. Vaak is er schuim aangebracht in de box voor extra comfort.

Een lattenbodem kent geen lattenbodem. De box met veren neemt die taak op zich. En op een goede manier, want bij een boxspring wordt de ondersteuning van het lichaam beter gereguleerd. Ook is de ventilatie van een boxspring beter dan van een gewoon bed met lattenbodem, en wordt het vocht beter afgevoerd.

Beste boxspring uit de test

Hoewel een boxspring bed een lastig product is om te testen (een groot deel van het ligcomfort wordt immers persoonlijk bepaald) is het toch goed om te zien welke boxsprings er door deskundigen als beste boxspring worden aangewezen en welke boxspring bedden er de hoogste waardering van hun gebruikers hebben gekregen. Bij de beste boxsprings uit de test op TestResults.nl vind je een overzicht van de beste boxsprings bij boxspring testen van verschillende organisaties.


Informatie en tips boxspring bed

Met betrekking tot boxspring bedden hebben we hieronder nog een selectie met informatieve artikelen. Deze artikelen helpen je bij het kiezen van de voor jou beste boxspring en het kopen van dit boxspring bed tegen de laagste prijs.Onderwerpen:
Beste boxspring kopen, boxsprings goedkoop online, goed boxspring bed, tips boxsprings bedden.

Menu :