Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Clayre & Eef

Clayre & Eef

Hou je van een landelijke woonstijl? Dan zijn alle woonaccessoires, verlichting, woondecoratie en textiel van Clayre & Eef wat voor je. Clayre & Eef woonaccessoires zijn prachtige accessoires voor in je woning in een sfeervolle landelijke woonstijl.


Het aanbod aan al deze Clayre & Eef artikelen is groot en divers. Alle soorten keukentextiel, slaaptextiel, tafelaankleding, servies, woondecoratie, meubels, zelfs dierenmanden, sieraden en heel veel meer vind je bij Clayre & Eef.

Waar koop je Clayre & Eef artikelen?

De volledie collectie Clayre & Eef artikelen is te koop bij Sfeerleven. Dit is de enige winkel die alles van Clayre & Eef  verkoopt.

Wie zijn Clayre & Eef?

Je zou het aan de naam niet zeggen maar Clayre & Eef is opgericht door twee broers. Clayre en Eef waren hun dochtertjes. Clayre & Eef begon in 1994 als een familiebedrijfje in textiel maar het werd door het succes van hun producten een bedrijf waar inmiddels meer dan 100 mensen werken.


Maar nog steeds worden bijna alle ontwerpen van de Clayre & Eef producten met de  hand getekend en geschilderd. Dat gebeurt in een landelijke brocante sfeer die bijdraagt aan de inspiratie voor al deze mooie woonaccessoires en woondecoratie.
Kijk bij de bovenstaande winkel voor duizenden verschillende Clayre en Eef woonartikelen.


Menu :