Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Ledstrips in de badkamer

Ledstrips in de badkamer

Ledstrips zijn ideaal voor gebruik in de badkamer. Een ledstrip leent zich heel goed voor een strakke afwerking, en ook het licht (warm of koud) past goed in een moderne badkamer.


Kijk hier naar enkele mooie voorbeelden van toepassingen van ledstrips in badkamers.Deze voorbeelden zijn afkomstig van de Ledstripkoning. Hier koop je tegen een heel aantrekkelijke prijs alle soorten ledstrips. Voor in de badkamer, maar ook voor bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamer, de hal en de keuken, en je vindt er ook heel geschikte led-strips voor buitenshuis en in een aquarium.

Spatwaterdichte ledstrips

Bij een ledstrip in de badkamer moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat deze spatwaterdicht zijn.  IP65 ledstrips zijn ledstrips die goed tegen vocht kunnen en geschikt zijn als verlichting in de badkamer.

Verschillende soorten ledverlichting

Bij het aanschaffen van ledstrips voor de badkamer kun je kiezen voor led-verlichting met koud licht, of led-verlichting met warm licht. Daarnaast kun je ook kiezen voor ledstrips die kleur brengen in de badkamer. Bij veel ledstrips is het zelfs mogelijk te kiezen uit meerdere kleuren. Zo kun je de ene dag je badkamer rood uitlichten en de andere dag blauw. Of je laat de ledverlichting automatisch regelmatig van kleur wisselen.


Voorbeelden, informatie en prijzen

Op deze pagina staan enkele voorbeelden van klanten van de Ledstripkoning. Kijk op deze site (link hierboven) voor veel meer voorbeelden, prijzen, tips en heel veel informatie over het toepassen van ledstrips in het hele huis en de tuin.


Zie ook: Meer tips badkamer
Menu :