Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , , » Trendy design boekenkasten voor in de huiskamer en kantoor

Trendy design boekenkasten voor in de huiskamer en kantoor

Wie een boekenkast in de woonkamer wil plaatsen kan kiezen voor de bekende Ikea Billy boekenkast of voor een andere recht-toe-recht-aan boekenkast uit een woonwinkel maar er zijn ook design boekenkasten. Dit zijn trendy boekenkasten die veel beter passen in een modern interieur.


Neem bijvoorbeeld de Joker boekenkast uit de Curve serie van Jual Furnishings. Zoals de naam al aangeeft heeft deze boekenkast mooie gebogen vormen. Deze houten boekenkast straat elegantie uit en staat vooral prachtig in een modern interieur.

Jual Furnishings Curve boekenkast

De Joker is een echte trendy boekenkast om te zien. De boekenkast is gemaakt van gefineerd hout met chrome buizen. De Joker boekenkasten hebben de ruimte van een gewone boekenkast en zijn dus heel praktisch, maar de uitstraling van deze kasten zijn totaal anders. Heel stijlvol, het zijn boekenkasten die je graag in je met zorg ingerichte woonkamer plaatst.

Kijk bij de aanbiedingen van boekenkasten voor de actuele laagste prijs en meer informatie over deze design boekenkas. Je vindt daar nog veel meer leuke boekenkasten, in totaal meer dan 400!


De Curve boekenkast is leverbaar in de varianten Eiken, Walnoot en Zwart. De Curve-serie is nog veel uitgebreider. Er bestaan ook salontafels, televisiemeubels, bijzettafels, audiomeubels, stoelen en meer meubelstukken in deze mooie gebogen vorm.

Kijk bij het assortiment van Jual Furnishings voor alle informatie en prijzen.


Zie ook: Meer tips design huiskamer
Menu :