Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Schilderij / foto ophangsysteem (informatie ophangsysteem schilderijen)

Schilderij / foto ophangsysteem (informatie ophangsysteem schilderijen)


Om schilderijen echt mooi op te hangen heb je een schilderij ophangsysteem nodig. Met zo'n ophangsysteem schilderijen komt je schilderij of een mooie grote foto veel beter tot zijn recht dan aan een spijkertje.

STAS is een fabrikant van schilderij ophangsystemen en foto ophangsystemen. Ze maken ophangsystemen voor aan de muur, maar ook voor aan het plafond. Hieronder kun je alles over deze ophangsystemen vinden.


Schilderij ophangsysteem wand

De STAS cobra (met perlon koord of de staalkabel) kan op elk gewenst punt in de ophangrail worden gehaakt. Via deze cobra kun je heel flexibel je schilderijen, foto's en wanddecoraties naar links of naar rechts verplaatsen. Aan het perlon koord of de staalkabel wordt een een haak bevestigd waarna je de haak heel makkelijk op de gewenste hoogte brengt door deze over het koord te schuiven.

Schilderij ophangsysteem plafond

Het STAS U-Rail systeem is speciaal ontwikkeld om in een handomdraai van een systeemplafond een flexibel ophangsysteem te maken. De rail wordt bijna onzichtbaar op de houten kantlat van het plafond gemonteerd.

En zo maakt STAS nog veel meer goede ophangsystemen. Kijk hier voor alle informatie en prijzen.


Foto's: STAS
Productselectie: Bol.com
Menu :