Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Magnetische verf op kantoor

Magnetische verf op kantoor


Met magnetische verf kun je van een hele wand een magnetisch oppervlak maken. Daarmee kun je leuke decoratieve effecten bereiken. Maar ook op kantoor is magnetische verf heel handig. Schema's, roosters, planningen, mededelingen, je "plakt" ze allemaal met een magneetje aan de magnetische wand.

En magnetische verf is heel makkelijk te gebruiken. Het is namelijk een magnetische onderlaag, die je daarna in de gewenste kleur aflakt. Dat kan gewoon met een standaard muurverf. Een magnetische wand kan dus iedere gewenste kleur hebben.Magnetische verf is bovendien helemaal niet duur. Kijk maar eens naar de magnetische verf van MagPaint die goedkoop online te koop is bij de Bol verfwinkel.


Maak van je muur één groot planbord. Of maak slechts een strook van de muur magnetisch. Een magnetische wand is natuurlijk veel mooier dan een prikbord. En veel groter dan een whiteboard. En alles bevestig je met een magneetje. Dus zonder boren, zonder punaises en zonder andere beschadigingen aan je muur.
Alle voorbeelden van toepassingen van magnetische verf op deze pagina zijn afkomstig van MagPaint. Kijk bij bovenstaande winkel voor de magnetische verf van dit gespecialiseerde merk tegen een lage prijs.
Menu :