Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Werkkamer en kantoor thuis

Aanbiedingen en tips voor alles voor je werkkamer of thuiskantoor. Werk je regelmatig thuis? Ben je een ZZP? Kijk dan hier

werkkamer / kantoor thuis tips

Steeds meer mensen werken steeds vaker thuis. Als je af en toe thuiswerkt kan dat nog met je laptop aan de eettafel, maar de regelmatige thuiswerker en thuiswerkende ZZP'er zal meer eisen stellen aan zijn werkplek, zoals een goed bureau, een goede bureaustoel, maar ook kasten voor de administratie, planningsborden en goed licht op de werkplek.

Daarom hieronder alle tips en informatie voor werkkamer en kantoor.

Alles voor kantoor

Ben je gericht op zoek naar benodigdheden voor je kantoor of werkplek thuis? Alle kantoorartikelen, in de meest ruime zin van het woord zijn te vinden in het overzicht met alle kantoorbenodigdheden, van markeerstift tot parkeervernietiger. Meer dan 50.000 kantoorartikelen!

Dit zijn de beste online winkels met alles voor kantoor

We kunnen niet voorstellen dat je daar niet kunt vinden wat je zoekt, maar anders hebben we ook nog een overzicht met de beste winkels voor kantoorartikelen voor je.


De beste kantoorartikelen uit de test

Zoek je de beste bureaustoel. de beste papiervernietiger, de beste lamineermachine, de beste bureaucalculator, of een ander best kantoorartikel? Op TestResults.nl zijn heel veel testen van kantoorartikelen en kantoorbenodigdheden te vinden.

Hieronder vind je een selectie van onze artikelen met informatie en tips over het kantoor, thuiskantoor en andere werkplekken.

Bureau

We schreven het al. Voor even is werken aan de eettafel of keukentafel wel te doen, maar voor wie vaak thuis werkt adviseren we toch echt een goed bureau. Een goed bureau zorgt voor een goede werkhouding en dat gaat weer lichamelijke klachten tegen. Een goed bureau is in hoogte verstelbaar en geeft je veel werkruimte.

Bureaustoel

Minstens zo belangrijk voor goed en gezond werken is de bureaustoel. Ook deze moet op tal van manieren om je lichaam af te stellen zijn en comfortabel zitten. Ook als je de hele dag in de bureaustoel aan het werk bent.

Overige tafels en stoelen voor kantoor

Voor een werkplek thuis zal je ze niet echt nodig hebben, maar voor een groter kantoor of een werkruimte waar je vergadert of klanten ontvangt zal een vergadertafel met stoelen nodig zijn. Deze tafel en stoelen moeten niet alleen praktisch en comfortabel zijn, maar het is ook fijn als ze er mooi uitzien.

Boekenkasten en dossierkasten

Heb je veel boeken, dossiers en mappen nodig bij je werkzaamheden, dan is een ladeblok of boekenplank al snel te bescheiden voor wat je nodig hebt. Hieronder vind je tips voor boekenkasten en dossierkasten voor je thuiskantoor.

Meer meubels en benodigdheden werkplek

Kijk ook eens naar onderstaande tips en informatie. Deze hebben betrekking over nog veel meer facetten van het kantoor thuis en de werkplek daar. Van voordelige goede computers tot tips voor de werkplek.

Menu :