Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Tweedehands laptops en computers

Tweedehands laptops en computers

Als je een nieuwe bureaucomputer of laptop wilt kopen kun je een splinternieuwe uit de winkel halen, maar vaak is het financieel veel aantrekkelijker te kiezen voor een gereviseerde gebruikte computer. Of refurbished computers zoals ze tegenwoordig genoemd worden.Er zijn bedrijven die zich helemaal gespecialiseerd hebben in het reviseren van tweedehands laptops, computers en andere hardware. Ze kopen computerapparatuur op uit faillissementen of nemen deze over van leasemaatschappijen of grote bedrijven.

High end computers worden soms na 2 jaar al weer afgedankt door bedrijven

Sommige organisaties kopen het nieuwste van het nieuwste op computergebied en vervangen deze standaard na twee jaar al weer. Natuurlijk zijn deze computers en laptops dan technisch nog helemaal niet versleten, en vaak zijn ze qua rekenkracht, capaciteit en onderdelen niets minder dan een gloednieuwe computer uit de winkel.

Grote organisaties en bedrijven kopen namelijk meestal uitsluitend A-merken en alleen de allernieuwste modellen.

Refurbished computers

Bovendien knappen de bedrijven die de gebruikte computers doorverkopen deze helemaal op. Verouderde en slechte onderdelen worden vervangen en alles wordt goed nagekeken. Men noemt het resultaat refurbished hardware. Gereviseerde computers en laptops die nog vele jaren mee kunnen.

Bij deze bedrijven koop je laptops en computers voor de prijs van een tweedehandsje, maar met de kwaliteit en betrouwbaarheid van een nieuwe computer. Om dit te benadrukken krijg je bij goede betrouwbare winkels met tweedehands laptops, computers en andere hardware garantie op je aankoop.

Deze tweedehands laptops en computers kun je online in gebruiksvriendelijke webshops kopen die gespecialiseerd zijn in refurbished computers.
Hier vind je een overzicht van de beste en betrouwbaarste winkels op dit gebied.


Zie ook: Meer tips kantoor en werkplek
Menu :