Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » » Goedkoop een goed bureau thuis

Goedkoop een goed bureau thuis

Je kunt ook aan een tafel werken maar het is wel zo plezierig als je in je werkkamer of studeerkamer een goed bureau hebt staan.


Daarom kijken we hier naar bureaus voor thuisgebruik. Geen duur bureau voor een zakelijk kantoor, maar eenvoudige praktische bureaus die goedkoop te kopen zijn.

De keuze aan dit soort bureaus is groot. Voor weinig geld heb je al een uitstekend bureau.

Waar moet je rekening mee houden als je een nieuw bureau koopt? Hier wat tips:

PC bureau

Wil je een computer gebruiken? Meestal wel. Er zijn daarom diverse bureaus met een uitschuifbaar blad voor het toetsenbord. Dit kan heel plezierig zijn als je het bureau ook vaak voor andere werkzaamheden gebruikt, zoals schrijven en lezen, en dan geen last van het toetsenbord wilt hebben. Maar zo'n uitschuifbaar blad heeft ook een nadeel. Niet iedereen vindt het fijn te tikken op een toetsenbord die op zo'n blad staat. Het toetsenbord staat dan meestal vrij laag (lager dan het bureaublad) en je kunt het toetsenbord niet even in de juiste positie schuiven.

De PC wordt meestal naast het bureau gezet, of het moet een laptop zijn. Maar voor de monitor moet wel voldoende ruimte zijn op het bureau. Hou dus rekening met de grootte van het bureaublad, want die monitor staat er altijd.

Je kunt ook kiezen voor een speciaal verstelbaar pc bureau (foto onder).Hoogte van het bureau

Natuurlijk is niet alleen de lengte en breedte van het bureau van belang, maar ook de hoogte van het werkblad. Gelukkig staat in het bovenstaand overzicht bij ieder bureau de hoogte genoemd. Meet dit even na met een tafel of ander bureau thuis, zodat je je een voorstelling kunt maken hoe hoog het bureau is en of je daar fijn aan werkt.


Laden en kasten

Als je in het bovenstaande overzicht naar de bureaus kijkt zie je dat er per bureau behoorlijk wat verschil is in opslagruimte. Sommige bureaus hebben veel lades en kastjes, anderen nauwelijks. Kijk dus eerst goed hoeveel ruimte je wilt hebben voor je spullen, en wat je wilt opslaan. Voor losse vellen papier zijn veel kleine laadjes handig, voor ordners heb je juist een grote kast nodig.Design bureau

verder is natuurlijk het design van het bureau belangrijk. Want als je een nieuw bureau koopt wil je natuurlijk wel dat deze mooi staat in je studeerkamer of huiskamer. In het overzicht zie je dat heel mooie design bureaus helemaal niet duur hoeven te zijn. Ook onder de 150 euro koop je een bureau wat er heel mooi uitziet.

Hierboven vind je de de beste winkels om goedkoop een goed bureau te kopen.

Zie ook: Meer tips werkplek en kantoor
Menu :