Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Laptoptafels. Ook voor gebruik bij bank en op bed

Laptoptafels. Ook voor gebruik bij bank en op bed

Het voordeel van een laptop is dat deze makkelijk overal in huis gebruikt kan worden. Op de bank, in bed, op het terras, ja zelfs op het toilet. Maar niet iedereen vind het plezierig om lange tijd een laptop op schoot te hebben. Gelukkig zijn er heel handige laptoptafels.Hier vind je alle taptoptafels

Laptoptafels heb je in vele soorten en modellen. Je hebt ze als plateau van warmtewerend materiaal die je op schoot houdt, je hebt ze als een soort bedtafel (ook handig om op bed te ontbijten) en als bijzettafel die je bij de bank of bij je bed schuift. Deze tafels zijn licht, rijden op wieltjes en zijn overal makkelijk onder te schuiven. Ook onder een bank of bed.

Kijk in het overzicht met alle laptoptafels voor alle mogelijkheden en prijzen.

Hieronder vind je wat voorbeelden van mooie laptoptafels en laptopplateaus.
Deze laptoptafel van Relaxdays is een voorbeeld van een tafeltje dat je naar je bed of bank kunt rijden en af kunt stellen. Zo heb je met dit laptopplateau een mobiel bureau waaraan je kunt computeren. Kijk in het bovenstaand overzicht voor diverse versies van deze laptoptafel en de prijzen. 

Ook de helemaal bovenaan afgebeelde bamboe bedtafel is van Relaxdays.


Bovenstaande latoptafel van Cozime is gebaseerd op een bedtafel, maar is voorzien van en handig extra plateau voor de muis. Beide plateaus zijn los van elkaar te verstellen. Deze laptoptafel kan ook heel goed als ergonomische laptophouder op ene bureau of tafel worden gebruikt. Ook deze Cozime laptoptafel vind je in het overzicht.

De bovenstaande houten laptoptafel is van Eyzo. Dit stijlvolle tafeltje bevat een lade voor het opbergen van je accessoires en is goed af te stellen. De gaten en gleuven zitten er niet alleen voor de sier, maar hebben ook een functie. Eronder zitten ventilatoren die de warmte afvoeren.

Kijk voor deze en tientallen andere laptopplateaus, laptoptafels en laptoptafeltjes in het bovenaan genoemde overzicht.

Zie ook: Meer tips kantoor en werkplek


Onderwerpen:
Laptopplateau voor op schoot, laptoptafel bed, goede laptoptafels, laptop tafel bank, laptophouder schoot, laptop tafel bed.
Menu :