Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Design leren eetkamerstoelen

Design leren eetkamerstoelen

Praktisch en heel erg mooi. Dat zijn leren stoelen bij de eettafel. En er zijn heel mooie leren eetkamerstoelen te koop.


Wij kijken hier naar mooie eetkamerstoelen van echt leder. Design leren eetkamerstoelen die toch heel betaalbaar zijn.

Veel van deze eetkamerstoelen komen uit Italië. MIDJ, Sintesi, Trabaldo en Kristalia zijn Italiaanse merken die prachtige design-stoelen voor bij de eettafel in hun assortiment hebben.

Kijk bij de aanbiedingen leren eetkamerstoelen en hun prijs voor alle mooie leren eetkamerstoelen, hun prijzen, foto's en specificaties.

Hieronder kijken we naar een aantal van deze lederen eetkamerstoelen.

MIDJ leren eetkamerstoelen

MIDJ leren eetkamerstoelen zijn meestal een combinatie van een zachte zitting van echt leer met stalen onderstel. Dit onderstel is glanzend verchroomd of van gespoten aluminium. Er zijn echter ook modellen, zoals de Flina, waar de stalen poten ook met leder zijn bekleed. De MIDJ Flina heeft ook een zitting die wat harder aanvoelt omdat het leer strak is aangespannen.

De meeste leren eetkamerstoelen van MIDJ zien er strak uit, maar er zijn ook speels gevormde eettafelstoelen zoals de Felix met zijn ronde vormen. Kijk in bovenstaand overzicht voor de MIDJ leren eetkamerstoelen.Andere lederen eetkamerstoelen

Sintesi heeft heel strak vormgegeven leren buisstoelen die zijn voorzien van een stabiel stalen onderstel dat glanzend is verchroomd. Trabaldo heeft ook diverse leren eetkamerstoelen in het assortiment die een onderstel van hout hebben. Bij deze stoelen, van de Ines serie (foto hier boven), is gebruik gemaakt van mooi en sterk walnotenhout.

Kijk in eerdergenoemd overzicht voor al deze stoelen en hun prijs.

Zie ook: Alle tips eetkamer


Onderwerpen:
Leren eetkamerstoelen, design eetkamerstoel, eetkamerstoelen van leer, leren stoelen eettafel, design eetkamerstoelen, design eetkamerstoel leer.
Menu :