Informatie over wonen, klussen en het inrichten van je huis

Home » , » Wijnrekken en wijnfleshouders

Wijnrekken en wijnfleshoudersEen mooie fles wijn komt extra tot zijn recht in een mooi wijnrek. we hebben hier een overzicht van een zeer groot aantal mooie en vaak originele wijnrekken en wijnfleshouders waarvan we een aantal beste exemplaren uitlichten.


Het gaat om wijnrekken voor meerdere wijnflessen, maar ook om een wijnrek voor één of een klein aantal flessen wijn.

Hieronder vind je een aantal aanraders uit deze lijst met wijnrekken en wijfleshouders.

Blomus Cino wijnfleshouder

Een origineel wijnrek voor in één fles is de Blomus Cino. Hoewel... wijnrek, eigenlijk is dit een wijnfleshouder. De komt het best tot zijn recht op een mooi gedekte tafel.


Blomus RVS muurwijnrek

Blomus heeft meer mooie wijnrekken en wijnfleshouders in het assortiment. Heel bijzonder is het RVS muurwijnrek van Blomus. Bij dit wijnrek worden de flessen niet zozeer liggend dan wel horizontaal hangend bewaard. Het is een modern wijnrek met een bijzonder design.


In het genoemde overzicht vind je nog meer wijnrekken waarin je de flessen ophangt.


Umbra Cru wijnrek

Umbra is een ander merk dat heel mooie design wijnrekken ontwerpt. Neem bijvoorbeeld de Cu, ontworpen door Dennis Lin. Dit design wijnrek is een echte blikvanger in een modern interieur. Hij is in het zwarte n in het wit leverbaar.


Enigszins vergelijkbaar is het Grape wijnrek van Goods. Designer Robert Bronwasser heeft zich bij dit wijnrek laten inspireren door een druiventros.

Utrecht Design roterend wijnrek

Bijzonder origineel is ook het roterende wijnrek van Utrecht Design. Hierbij kun je al draaiend een keuze maken uit je wijncollectie. Dit wijnrek heeft een bijzondere uitstraling en is een echte aandachttrekker. je kunt er negen flessen wijn in bewaren.


Umbra Barrel wijnrek

heb je voorkeur voor een houten wijnrek. Kijk dan eens naart dit houten wijnrek van Umbra. Deze heeft de wat ongelukkig gekozen naam Barrel meegekregen.


Dit strak vormgegeven houten wijnrek is gemaakt van bamboe en is geschikt voor twaalf flessen die elkaar ondersteunen.

Umbra U Vinello

Nog zo´n sieraad voor in de huiskamer is het metalen Umbra Vinello design wijnrek. Het rek is feite samengesteld uit één lang metaal lint dat in de vorm van een wijnrek is gedrapeerd.


De Umbra U Vinello is leverbaar in het donkergrijs en in het rood.

VacuVin Flexible wijnrek

Flexibel is de VacuVin Flexible zeker. je kunt dit wijnrek, dat geschikt is voor zes flessen, in verschillende vormen plaatsen. Dit dankzij de flexibele verbindingen.

ScrewPull wijnfleshouder

Tot slot nog een heel mooie flessenhouder. De RVS ScrewPull wijnfleshouder laat een fles mooi uikomen en is ideaal om wijn te degusteren. De wijn kun je direct vanuit de houder inschenken.

 Kijk in het bovenstaande overzicht voor nog meer mooie wijnrekken en hun prijs. Je vindt daar meer dan 300 wijnrekken.

Zie ook: Meer wijnaccessoires


Onderwerpen
Modern wijnrek, origineel wijnrek, mooie wijnrekken goedkoop online kopen, design wijnrek, wijnfleshouder.
Menu :